ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Κείμενο: Μιχάλης Γεωργίου

Πρώτη του Μάρτη σήμερα και υποδεχόμαστε τον πρώτο μήνα της Άνοιξης με χρώμα. Στο μυαλό μας έχουν μια πιο χαρούμενη αύρα με όλα τα vibes από τον χειμώνα και του κρύου να φεύγουν, τουλάχιστον στα outfits μας, και υποδεχόμαστε μια πιο ''ζωντανή'' και πιο ζεστή εποχή. Ως fashion minds, έχουμε κατά νου ότι θα πρέπει σιγά - σιγά να βάλουμε χρώμα πάνω μας, έτσι ώστε τα outfit μας να είναι ξεχωριστά και ζωντανά.

Σίγουρα έχουμε όλοι μας αναζητήσει στο διαδίκτυο ποια είναι τα πιο in κομμάτια για να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας και ευτυχώς οι oίκοι μόδας μας έχουν προετοιμάσει κατάλληλα μπορούμε να πουμε στο τι στιλ θα πρέπει να υιοθετήσουμε. Τα σημαντικότερα trends που μας είχαν προτείνει για το SS19 οι οίκοι μόδας ήταν έντονα χρώματα, utility outfit και print on print.

Όλο το θέμα όμως είναι και η επιρροή που ασκούν πάνω μας αυτοί που ακολουθούμε στα social media. Σήμερα επικεντρωνόμαστε στο χρώμα και στα patterns, και με μια μικρή έρευνα βρήκαμε τους ιnstagramers που προετοιμάστηκαν για να υποδεκτούν τον πρώτο μήνα της Άνοιξης όπως... του αξίιζει! . 


H Εβελίνα Σκίτσκο


Ο Νικόλας Χριστοφή


Ο Νικόλας Ιωαννίδης 


Η Εριέττα Μελανίδου και η Έφη Μελανίδου


Η Στέφανη Παναγή


Η Μαρία Κορτζιά


Η Αριάνα Ντέμιαν


Η Ειρήνη Καραντώνη 


Ο Δημήτρης Δημητρίου


Η Έβελυν Καζαντζόγλου


Ο Αλέξανδρος Γεωργίου


Η Ειρήνη Χριστοφόρου


Ο Στέφανος Ευαγγελίδης


Η Άντρια Αλετράρη


H Δέσποινα Κωνσταντίνου


Η Τάνια Γέραλη


Η Λουκία Κυριάκου

 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ