ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Ριάνα Στυλιανού

Η ανάρτηση της Vogue που άφησε τους οπαδούς της Wintour... άναυδους!

Τα σχόλια έπεσαν φωτιά κάτω από την πιο πρόσφατη ανάρτηση της Vogue στο Ιnstagram. H εν λόγω φωτογραφία απεικονίζει την Anna Wintour στην άνεση του home- office της να κάθετε μπροστά από τον υπολογιστή της περιτριγυρισμένη από εκατοντάδες βιβλία. Το σοκαριστικό για τους περισσότερους οπαδούς της διευθύντριας του περιοδικού ήταν το γεγονός πως φορούσε φόρμες. Φυσικά, πέραν αυτού, η Anna Wintour δεν παρέλειψε να φορέσει τα signature γυαλιά ηλίου της που τόσο την συνηθίσαμε να φοράει.

Για κάθε λογής άνθρωπο, είναι ό,τι πιο φυσιολογικό να φοράει κάνεις φόρμες στο σπίτι και δεν θα γινόταν κανένας τέτοιος πανικός στο διαδίκτυο ούτε και αν επρόκειτο για την Beyonce! Αλλά αυτή την φορά τα πράγματα έχουν αλλιώς, εφόσον μιλάμε για την ιέρεια της μόδας, η οποία ήταν ξεκάθαρη σε μία δήλωσή της πως δεν θα φορούσε ποτέ φόρμες.

«Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα έβλεπα την Anna Wintour με φόρμα» έγραψε κάποιος σχολιάζοντας την φωτογραφία, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε με κεφαλαία γράμματα: «Είναι αυτή φόρμα;;;». Ένας τρίτος ανέφερε: «Ω Θεέ μου, η Anna Wintour με φόρμα. Ο κόσμος αλλάζει» κι ένας άλλος τόνισε: «Δεν είχε πει ότι δεν φοράει ποτέ φόρμα (αυτός ο κορωνοϊός άλλαξε πραγματικά τον κόσμο». Αυτά ήταν μερικά σχόλια που άφησαν οι οπαδοί της κάτω από την ανάρτηση της Vogue.

Η κίνηση αυτή δημιούργησε μεγάλο ενδιαφέρον για τον λόγο του ότι, η Wintour ακολουθεί σχεδόν το ίδιο πρόγραμμα όσο αφορά της ενδυματολογικές της επιλογές. Από το 1994, η Anna Wintour, φορά το ίδιο στυλ γόβες Manolo Blahnik, που σχεδιάστηκαν ειδικά γι’ αυτήν από τον θρύλο των υποδημάτων. Και παρόλο που περιστασιακά θα τις αλλάξει για να βάλει μπότες κατά την διάρκεια των πιο ψυχρών μηνών, το υπόλοιπο σύνολο παραμένει το ίδιο: ένα floral print φόρεμα, πολύχρωμα περιδέραια στον λαιμό και τα διάσημα γυαλιά ηλίου της.

Παρά τον μεγάλο σάλο που δημιούργησαν οι followers της, η Anna ήθελε να περάσει ένα πιο σημαντικό μήνυμα προς τον κόσμο της μόδας. Η ίδια, με την επιλογή που έκανε για το σύνολο αυτό υπαινίχθηκε την ανάγκη για βιώσιμη μόδα σε μια προσπάθεια για την καλύτερη φροντίδα του περιβάλλοντος.

Όπως έγραψε η Αμερικάνικη Vogue: «Πρέπει να μιλήσουμε ειλικρινά και ανοιχτά για το τι περνάει η μόδα, αλλά εξίσου σημαντικό, πρέπει να αρχίσουμε να φανταζόμαστε τι θα ακολουθήσει. Ελάτε μαζί μας. Η Anna Wintour θα μοιραστεί το πώς μπορεί να γίνει το #VogueGlobalConversations, μια τετραήμερη εκδήλωση στο Zoom που ξεκινά αύριο, και ανυπομονούμε γι’ αυτό». Η Vogue λοιπόν, παραπέμπει τους αναγνώστες της να διαβάσουν το ολοκληρωμένο γράμμα της Anna και να τους κάνουν join σε αυτή την διαφορετική συζήτηση περί sustainability και πολλά άλλα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ