ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Όλες οι γυναίκες έχουμε αδυναμία στα παπούτσια και αυτό είναι κάτι που πρέπει να παραδεχτούμε. Ακόμη και με το πιο απλό μας σύνολο μπορούμε να βρούμε το ζευγάρι παπουτσιών που θα αναβαθμίσει το σύνολο μας και μπορεί να το μετατρέψει από πρωινό σε βραδινό και το αντίθετο.Εμείς βρήκαμε τα παπούτσια που θα κυριαρχήσουν την νέα σεζόν και είμαστε σίγουροι πως κάπου εκεί θα βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν.

  • Cowboy boots: Οι cowboy μπότες μπορούν να κυριαρχήσουν από σήμερα που κάνει ακόμη κρύο μέχρι και τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου αφού θα σου προσφέρουν αυτό το western mood που χρειάζεσαι.
  • Futuristic trainers: Θα έχεις καταλάβει πως τα ιδιαίτερα sneakers έχουν την τιμητική του ς, για αυτό και ήρθε η στιγμή να το πάρεις απόφαση πως πρέπει να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι. Περίεργο σχήμα, ιδιαίτερος συνδυασμός χρωμάτων θα αποτελέσουν τα νέα σου sneakers.
  • Πλαστικό: Είχε γίνει ξεκάθαρο από το show του Karl Lagerfeld και του οίκου Chanel πως το πλαστικό θα κυριαρχήσει την νέα σεζόν, ακόμη και στα παπούτσια σου. Τα πλαστικά παπούτσια θα είναι τάση και αυτή την σεζόν. Μπορούν πολύ εύκολα να συνδυαστούν με όλα σου τα σύνολα αφού δεν έχουν χρώμα.
  • Curvy τακούνι: Κάθε σεζόν οι περισσότεροι οίκοι μας αναδεικνύουν παπούτσια με ιδιαίτερο τακούνι. Αυτή την σεζόν μας θέλουν με curvy τακούνι για αυτό δώσε προσοχή να βρείς αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις.
  • Φτερά: Τα φτερά δεν θα κυριαρχήσουν μόνο στις ενδυματολογικές σου επιλογές αλλά και στα παπούτσια αφού είναι μια ιδιαίτερη τάση που θα σου προτείναμε στις βραδινές σου εμφανίσεις.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ