ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Τι ετοιμάζει ο Yeezy;

''Όχι'' δεν μιλάμε για μουσική αλλά για τη νέα καριέρα του ράπερ στον κόσμο της μόδας. Ο Kanye West επέστρεψε τον περασμένο Μάρτιο στις πασαρέλες παρουσιάζοντας τη νέα συλλογή του brand ''Yeezy'' μετά από τρία χρόνια απουσίας και τώρα φαίνεται πως έχει ήδη ετοιμάσει το επόμενο του βήμα. 

Ο ράπερ ενώνει τις δυνάμεις του με το high street κατάστημα GAP για να δημιουργήσουν μια σειρά που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τι θα περιλαμβάνει. Το μόνο δείγμα της συνεργασίας τους μέχρι στιγμής είναι το logo τους, ενώνει το εμβληματικό λογότυπο του GAP με το όνομα ''YZY''. Όπως εξηγεί η επίσημη ανακοίνωση ''με τις οδηγίες του West, το design studio του Yeezy θα δημιουργήσει μια νέα σειρά από μοντέρνα, αναβαθμισμένα κομμάτια για άντρες, γυναίκες και παιδιά σε προσιτές τιμές'' ενώ παράλληλα θα συνεχίσει ο West να παράγει τα Yeezy ανεξάρτητα.  

H επική συνεργασία έρχεται μετά από μια άσχημη περίοδο για την αλυσίδα καταστημάτων, που όπως αναφέρει η Vogue ήρθε αντιμέτωπη με οικονομική ζημιά που αγγίζει το $1 δισεκατομμύριο, λόγω της πανδημίας. Από την άλλη, ο West είχε έσοδα που ξεπερνούσαν τα $140 εκατομμύρια από τις πωλήσεις των παπουτσιών Yeezy, που παράγονται και πωλούνται μέσω της Adidas. 

Δείτε το λογότυπο που... επισφραγίζει τη συνεργασία τους. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by YEEZY MAFIA (@yeezymafia) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
kanye west  |  gap  |  μόδα  |  συνεργασία  |  fashion  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ