ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Ο Alexander Wang παρουσίασε πριν από λίγες ώρες τη φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Balenciaga και έκλεισε τα στόματα πολλών καλοθελητών αφού κατάφερε να αναδείξει το κύρος του brand ισάξια όπως ο προκάτοχος του, Nicolas Ghesquière.

Μένοντας πιστός στις αξίες του οίκου Balenciaga, ο Alexander Wang πόνταρε σε oversized κομμάτια που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τον οίκο, με έντονους ώμους και curvy γραμμές. Παίρνοντας τον οίκο ακόμη ένα βήμα παραπέρα, δημιούργησε κλασικές γραμμές σε διαχρονική παλέτα του μαύρου και του λευκού με ένα σεξουαλικό φινίρισμα, ξεφεύγοντας από τα  «ωμά», ανδρόγυνα look του Ghesquière.

Τα biker boots είχαν τη τιμητική τους  σε μαύρες αποχρώσεις με ασημένιες λεπτομέρειες που ταίριαζαν άψογα με τα ογκώδη σακάκια, ενώ τα μαλλιά κοσμούσαν χοντρές μαύρες μπαντάνες με πολύ λιτό μακιγιάζ. Χωρίς υπερβολές με μια προσεγμένη πολυτέλεια χαρακτήριζαν τα εντυπωσιακά υφάσματα της συλλογής ενώ δεν απουσίαζαν τα βραδινά φορέματα που ακόμη κι αυτά χαρακτηρίστηκαν τολμηρά με σοφιστικέ  δόση.

Δείτε εδώ όλη τη συλλογή

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ