ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Ριάνα Στυλιανού

‘’From Gaby to Gabi’’. Μια γλυκιά αφιέρωση στην Aghion, ιδρύτρια του οίκου.

Με το ξεκίνημα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, η Gabriela Hearst παρουσίασε την πρώτη της συλλογή για το οίκο Chloe.

Η επίδειξη του οίκου πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου, καθώς η ημερομηνία σηματοδοτούσε τα εκατοστά γενέθλια της ιδρύτριας, Gabriela Aghion.

Το γεγονός απασχόλησε αρκετά τη βιομηχανία της μόδας, εφόσον η bohemian, άκρως θηλυκή συλλογή της Hearst για το φθινόπωρο/χειμώνα 2021, δεν απογοήτευσε καθόλου... αντιθέτως, εντυπωσίασε στο μάξιμουμ.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloé (@chloe)

Πηγή έμπνευσης της σχεδιάστριας ήταν οι δρόμοι του Παρισιού και τα χαρακτηριστικά café, στήνοντας έτσι την ατμόσφαιρα της συλλογής, που δεν απείχε πολύ από το όραμα της ιδρύτριας.

Η Hearst φρόντισε να σεβαστεί την πλούσια κληρονομιά του οίκου, γράφοντας μια πολύ γλυκιά επιστολή - αφιέρωση στην Aghion. "Gaby, ο οίκος σας είναι σε καλά χέρια. Τα χέρια που δουλεύουν εδώ είναι ευγενικά, μεγαλόκαρδα και πολύ εξειδικευμένα. Η δουλειά είναι ξεκάθαρη όπως και η αγάπη. Χαρούμενα γενέθλια! ”.

Σε εικονική μορφή, όπως όλα τα shows που πραγματοποιήθηκαν στα Fashion Weeks, παρουσίασε η Hearts την εν λόγω συλλογή, από τους δρόμους του Παρισιού. Πιο συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια επέλεξε την οδό Brasserie Lipp, μια τοποθεσία όπου η Aghion έδειξε τις πρώτες της συλλογές στη δεκαετία του 1950.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloé (@chloe)

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ