ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

To εξώφυλλο που προκάλεσε αντιδράσεις

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες στα social media, με αφορμή τη δημοσίευση του εξώφυλλου της πορτογαλικής Vogue για το τεύχος Ιουλίου / Αυγούστου. Το τεύχος, με θεματική ομπρέλλα ''The Madness Issue'', θα πραγματευόταν θέματα γύρω από τη ψυχική υγεία, και είχε σαν πρωτότυπο εξώφυλλο μια φωτογραφία που απεικόνιζε μια γυμνή γυναίκα σε μπανιέρα, με δύο γυναίκες ντυμένες νοσοκόμες να της ρίχνουν νερό, με όλο το κλίμα να θυμίζει ψυχιατρική κλινική. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ακόλουθοι του περιοδικού στο Instagram έσπευσαν να τονίσουν πόσο άκομψη ήταν η επιλογή φωτογραφίας, και τα αρνητικά σχόλια ήταν τόσα πολλά που ανάγκασαν το περιοδικό να αποσύρει το εξώφυλλο, και να δημοσιοποιήσει μια απολογία. 

«Η Vogue Πορτογαλίας ζητά ειλικρινά συγγνώμη για οποιαδήποτε προσβολή ή αναστάτωση προκάλεσε αυτή η φωτογράφιση. Όσο το σκεφτόμαστε, συνειδητοποιούμε ότι το θέμα της ψυχικής υγείας χρειάζεται μια πιο προσεγμένη προσέγγιση. Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη γι’ αυτό» έγραψαν. 

Ωστόσο, η κυκλοφορία θα συνεχιστεί κανονικά με τα τρία άλλα εξώφυλλα, μιας και το εν λόγω cover ήταν το ένα εκ των τεσσάρων που θα κυκλοφορούσαν. 

Δείτε το εξώφυλλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
vogue  |  εξώφυλλο  |  μόδα  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ