ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Γιατί το τελευταίο διάστημα η δούκισσα επιλέγει ολοένα και οικονομικότερα κομμάτια στις εμφανίσεις της;

Λίγο μετά από τον σάλο που προκάλεσε η απόφαση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα, φαίνεται πως οι βασιλικές υποχρεώσεις της Kate Middleton αυξήθηκαν. Η δούκισσα χθες, 22 Ιανουαρίου πραγματοποίησε πολλές επισκέψεις σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και κρατικά κτίρια δίνοντας έμφαση σε κοινωνικές δράσεις για παιδιά.

Και μπορεί αρχικά όλοι να σχολιάσαμε πόσο σημαντική ήταν η κίνησή της Kate να υποστηρίξει μέσα από την δράση της πως οι εμπειρίες από την προσχολική ηλικία μπορούν να επηρεάσουν τα παιδιά, καθώς μεγαλώνουν, ωστόσο αυτό που συζητήθηκε περισσότερο από όλα ήταν η εμφάνισή της.

Για την περίσταση λοιπόν, η Kate Middleton επέλεξε να φορέσει ένα Massimo Dutti καμηλό παλτό και πλισέ φούστα από τα Zara - αξίας περίπου 12 ευρώ, που τη συνδύασε με μαύρο ζιβάγκο και ένα χρυσό μενταγιόν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά από την κυκλοφορία των πρώτων εικόνων, η φούστα έγινε viral και χιλιάδες γυναίκες έτρεξαν στην επωνυμία για να την αποκτήσουν.

Αυτό όμως που μας κάνει εντύπωση, είναι το ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Middleton επιλέγει μια οικονομική φούστα. Στις 15 Ιανουαρίου, η δούκισσα επέλεξε και πάλι ένα Zara φόρεμα αξίας περίπου €18. Και σαφώς αυτές δεν είναι οι μόνες φορές.

Και κάπου εδώ τίθεται το εξής ερώτημα: γιατί μια royal επιλέγει διαρκώς οικονομικά ρούχα; Το να μην έχει χρήματα για brand name items, αποκλείεται! Αν και προφανώς η κίνησή δεν είναι κακή, θεωρούμε ότι όλο αυτό είναι μια στρατηγική για να γίνει ακόμη πιο δημοφιλής στον λαό. Δεν αποκλείουμε μάλιστα -όπως φυσικά είναι και λογικό- μετά από την αποχώρηση του Harry και της Meghan, αυτή και ο σύζυγός της να θέλουν να στρέψουν την προσοχή προς το πρόσωπό τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Kate Middleton  |  William  |  Campridge  |  royals  |  megxit  |  Zara  |  look  |  fashion

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ