ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Ριάνα Στυλιανού

Ως πρέσβειρα της καμπάνιας, βρέθηκε στην εκδήλωση για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού

Μπροστά από το κτίριο Τσίλλερ όπου στεγάζεται το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδος, η Ελληνίδα πρέσβειρα της καμπάνιας για τον καρκίνο του μαστού, Ελένη Μενεγάκη, φωτογραφήθηκε χθες, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πρωτοβουλίας φωταγώγησης σημείων- οροσήμων, στο πλαίσιο της εκστρατείας.

Το κτίριο Τσίλλερ στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου 22, φωταγωγήθηκε ροζ, με σκοπό να υπενθυμίσει σε όλους τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Πέραν από την Ελένη Μενεγάκη, το “παρών” του έδωσε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας Ευάγγελος Φιλόπουλος. Η παγκόσμια πρωτοβουλία, συμπληρώνει φέτος τα 29 έτη.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Για την περίσταση, η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα λευκό suit που της ταίριαζε απίστευτα, το οποίο συνδύασε με μπεζ γόβες και τσάντα, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ κομψό και διαχρονικό σύνολο.

Με την παρουσία της κάθε χρόνο, η Ελένη καταφέρνει να επικοινωνεί με ιδιαίτερη ευαισθησία την σημαντικότητα της πρόληψης, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το σημαντικό μήνυμα της καμπάνιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ