ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Σύνολα με μόλις 12 ευρώ

H Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton είναι για πολλούς όχι μόνο στην Βρετανία αλλά και άλλες χώρες style icon. Οι εμφανίσεις της είναι πάντα προσεγμένες και chic. Αυτό όμως που την ξεχωρίζει ιδιαίτερα από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλική οικογένειας και άλλους celebrities είναι φοράει πολύ συχνά ρούχα από τα high street fashion brands τα οποία είναι πιο οικονομικά.

Πολλές φορές ακόμα ανακυκλώνει όσα φοράει, δηλαδή δεν κάνει μόνο μια εμφάνιση με αυτά αλλά και δύο και τρείς συνδυάζοντάς τα ανάλογα.
Την ίδια γραμμή ακολουθεί και για τα παιδιά της τα περνώντας το μήνυμα ότι δεν χρειάζεται ούτε η ίδια αλλά ούτε και τα παιδιά της να φοράνε πανάκριβα κομμάτια – στο κάτω-κάτω είναι παιδιά- και δεν θέλει να προκαλεί τον κόσμο όπως και να περνάει λάθος μηνύματα.

Σε πρόσφατες εικόνες της οικογένειας και βίντεο που δημοσίευσαν χειροκροτώντας βλέπουμε την Kate να φοράει ένα φόρεμα Ghost (βρετανικό brand) ενώ ο μικρός Louis ένα πουλόβερ που σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα κοστίζει μόνο 11 λίρες.

Ακόμα στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν για τα γενέθλια του μικρού Louis τον βλέπουμε να φοράει με ένα φορμάκι που μοιάζει με πουκάμισο. Όπως φαίνεται είναι σετ με παντελόνι και τιράντες και κοστίζει μόλις 12 λίρες.

Φωτογραφίες και για τα γενέθλια της μικρής Charlotte ανέβηκαν στον λογαριασμό του Kensington στο Instagram που φοράει ένα καρό φόρεμα το οποίο είναι Zara προηγούμενης σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ