ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Ριάνα Στυλιανού

Οι στυλιστικές συμβουλές των royal είναι ό,τι καλύτερο

Οι γυναίκες της Βασιλικής Οικογένειας πιθανότατα να έχουν περισσότερα style hacks από τις περισσότερες από εμάς και τις fashionistas μαζί, εφόσον περνούν αρκετές ώρες σε διάφορες εκδηλώσεις όπου φωτογραφίζονται από τους πάντες σε κάθε τους εμφάνιση. 

Για παράδειγμα, η Meghan Markle φοράει παπούτσια που είναι αρκετά μεγαλύτερα από το κανονικό της μέγεθος, ενώ η Βασίλισσα έχει πάντα κάποιον να της φέρνει ένα νέο ζευγάρι παπουτσιών σε κάθε της δημόσια εμφάνιση. Ο λόγος που υιοθετήθηκαν οι παραπάνω συνήθειες από τις δύο royal, είναι για την αποφυγή δημιουργίας πληγών στα πόδια τους.   

Προφανώς… και η Kate Middleton έχει το δικό της στιλιστικό κόλπο όσον αφορά την άνεση των υποδημάτων. Σύμφωνα με αγγλικό περιοδικό, η δούκισσα του Cambridge αγοράζει τα παπούτσια της σε δύο διαφορετικά μεγέθη, μεταξύ 5,5 και 6 (uk size) ανάλογα με τη μάρκα. 

H ίδια παράγγειλε τα κλασικά Jimmy Choo γοβάκια της, που φοράει πολύ συχνά σε επίσημες εκδηλώσεις σε μέγεθος 38,5 ενώ τα παπούτσια της από τον οίκο Rupert Sanderson σε 38. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Αυτό εξηγείται επίσης και από το γεγονός ότι τα περισσότερα ιταλικά ονόματα του χώρου τείνουν να φτιάχνουν τα γυναικεία παπούτσια ελάχιστα μεγαλύτερα, σε σύγκριση με αυτά του Ηνωμένου Βασίλειου. 

Εννοείτε πως στην απόφασή της Kate για την επιλογή του μεγέθους, παίζει ρόλο και το μοντέλο του παπουτσιού, ειδικά όταν πρόκειται για ένα ανοιχτό πέδιλο. Η δούκισσα ποντάρει στα μεγαλύτερα μεγέθη το καλοκαίρι για την πλήρη αποφυγή του φουσκώματος στα πόδια. Είναι επίσης γνωστό πως η ίδια προτιμά τη χρήση πατών σε κάθε της ζευγάρι παπουτσιών για να εξασφαλίσει όσο περισσότερη άνεση γίνεται. 

 Ίσως πρέπει και εμείς με την σειρά μας υιοθετήσουμε κανένα δύο style hacks από τα βασιλικά μέλη, μήπως και διευκολύνουμε την ζωή μας πάνω στα αγαπημένα μας stilettos. 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ