ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Τα μαθήματα του κινήματος Black Lives Matter πρέπει επίσης να εφαρμοστούν στη μόδα, είπε.

Η Naomi Campbell άνοιξε την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι με ομιλία μέσω βίντεο αφιερωμένη στον «αγώνα για ισότητα και πολυμορφία».

«Αυτή είναι μια έκκληση για δράση που κάνουμε» είπε φορώντας αμάνικο μπλουζάκι με τις λέξεις PHENOMENALLY BLACK.

Καθισμένη σε έναν μπεζ καναπέ με έναν κρυστάλλινο πολυέλαιο πίσω της, η Naomi Campbell έκανε αναφορές στον Nelson Mandela και το Κίνημα Black Lives Matter.

Τα μαθήματα του κινήματος Black Lives Matter πρέπει επίσης να εφαρμοστούν στη μόδα, είπε.

«Αυτή είναι μια συζήτηση που ξεκινά τώρα και θα διαρκέσει όσο χρειάζεται» πρόσθεσε.

«Εξαρτάται από εμάς, εξαρτάται από εσάς να αρχίσετε να επιβάλλετε τη συμπερίληψη του πλήθους των ταυτοτήτων που συνθέτουν τις χώρες μας» είπε. «Ήρθε η ώρα να οικοδομήσουμε μια πιο δίκαιη βιομηχανία με ένα καλό σχήμα επιλογών και ισορροπιών.

Είναι πλέον περισσότερο από ποτέ υποχρεωτικό να τις συμπεριλάβουμε με μόνιμο τρόπο και όχι παροδικό» πρόσθεσε.

Η γεννημένη στη Βρετανία supestar της πασαρέλας στο βίντεο για την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και τη Γαλλική Ομοσπονδία Μόδας και Υψηλής Ραπτικής που την διοργανώνει τόνισε ότι «ο αγώνας για την ισότητα και την πολυμορφία υπήρξε ένας μακρύς αγώνας στην κοινωνία και στη βιομηχανία της μόδας».

Αναφερόμενη στον πρώην ηγέτη της Νότιας Αφρικής, Nelson Mandela - τον οποίο συνάντησε αρκετές φορές και θαύμαζε πολύ σημείωσε:

«Είπε ότι το όραμα χωρίς δράση είναι απλώς ονειροπόληση, αλλά το όραμα με δράση μπορεί να αλλάξει τον κόσμο» πρόσθεσε.

«Ξεκινά τώρα, στη Γαλλία» ανέφερε. «Είμαι η Naomi Campbell και κηρύσσω την έναρξη της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι» υπογράμμισε.

Ακολούθησε προβολή βίντεο οίκων μόδας

Χωρίς νέα συλλογή αυτή τη σεζόν, ο οίκος Schiaparelli παρουσίασε μια ταινία μικρού μήκους που δείχνει τον επικεφαλής σχεδιαστή του, Daniel Roseberry να σκιτσάρει μία «Φανταστική Συλλογή». Ο σχεδιαστής κάθεται σε ένα παγκάκι στην Washington Square Park στη Νέα Υόρκη, όπου ήταν αποκλεισμένος κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ