ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Εσύ ξέρεις τι θέλησε να πετύχει με την στυλιστική επιλογή της;

Το μήνυμα ο κορωνοϊός θα νικηθεί μόνο εάν οι πολίτες επιδείξουν αποφασιστικότητα σε ό,τι αφορά τα μέτρα περιορισμού και απομόνωσης, επικαλούμενη μάλιστα το πνεύμα του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, έστειλε η βασίλισσα Ελισάβετ με το χθεσινό έκτακτο διάγγελμά της προς τον βρετανικό λαό. Και ενώ αυτό είναι γνωστό, αν ξαναδείς το βίντεο που κυκλοφορεί θα διαπιστώσεις και εσύ πως η στυλιστική επιλογή της βασίλισσας, δεν ήταν καθόλου τυχαία.

 
 
 
View this post on Instagram

Her Majesty The Queen addresses the UK and Commonwealth in a special broadcast recorded at Windsor Castle.

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Για την εν λόγω περίσταση η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε ένα μονόχρωμο πράσινο φόρεμα. Το πράσινο χρώμα, όπως ίσως γνωρίζετε, συμβολίζει την ελπίδα για ζωή, την αναγέννηση και την ανάσταση. Θεωρείται το χρώμα της αρμονίας, της κοινωνικής προσφοράς, του αλτρουισμού. Παράλληλα, πρόκειται για ένα χρώμα συναισθηματικά δεμένο με την ασφάλεια που έχει εξαιρετική επουλωτική δύναμη. Είναι ίσως το πιο γαλήνιο χρώμα για το ανθρώπινο μάτι και υπονοεί σταθερότητα και υπομονή.  Οπότε ναι, το μήνυμα της βασίλισσας συνοδεύτηκε με το πιο κατάλληλο outfit.

Πέρα όμως από την σημασία του ως χρώμα, το πράσινο outfit της έκρυβε και κάτι άλλο. Πρόκειται για το χρώμα που φοράνε οι εργαζόμενοι του National Health Service και αναμφίβολα, η βασίλισσα το επέλεξε για να δείξει την συμπαράστασή της σε όσους εργάζονται στην πρώτη γραμμή.

Να σημειώσουμε πως η εν λόγω εμφάνισή της μας θύμισε πολύ ένα look της από το 1980 και παράλληλα μας απέδειξε, πως όσα χρόνια και αν περάσουν, οι στυλιστικές επιλογές της αποτελούν σταθερή αξία.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ