ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Ριάνα Στυλιανού

Αποφεύγετε τον ιδρώτα πάνω στα ρούχα μια και καλή

Είτε κατατάσσετε τον εαυτό σας στην κατηγορία με τους ανθρώπους που ιδρώνουν πολύ εύκολα είτε είστε από τα άτομα που απλά χρειάζονται  λίγο αποσμητικό το πρωί και είναι κομπλέ… όπως και να έχει, σε κάποια φάση αυτό το καλοκαίρι θα υποφέρετε και εσείς από κηλίδες ιδρώτα πάνω στα ρούχα σας. Facts.  

Οι θερμοκρασίες στην Κύπρο είναι τόσο ψηλές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που οι τάσεις της μόδας δεν είναι πλέον προτεραιότητά μας αλλά παίρνει δυναμικά τη θέση τους η άνεση.  

Επιλέγοντας λοιπόν τα κατάλληλα ρούχα για τις πιο ζέστες μέρες του χρόνου, είναι λογικό να είμαστε πολύ πιο άνετες και λιγότερο εκνευρισμένες με τα πολύ εμφανές ιδρωμένα σημεία του σώματός μας πάνω στα ρούχα… όπως και να το κάνουμε όμως, δεν μπορούμε να αποφύγουμε όλες τις επιπτώσεις των 40 βαθμών, αλλά το προσπαθούμε! 

Ανακαλύψτε ποια υφάσματα είναι κατάλληλα αυτή τη σεζόν, και ποια πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία.  

SUMMER DOS:

Cotton  
Υπάρχει λόγος που η καλοκαιρινή σας ντουλάπα αποτελείται από τόσα πολλά βαμβακερά φορέματα, πουκάμισα και φούστες. Το βαμβάκι είναι μια φυσική ίνα που επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί και να κινείται ελεύθερα μέσω του υφάσματος. Ένα καλής ποιότητας ελαφρύ, βαμβακερό ρούχο, μπορεί επίσης να απορροφήσει και την υγρασία. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by brittany | brand photographer (@somegirlbrittany) on

Λινό
Το λινό είναι μια απαλή, φυσική ίνα που επιτρέπει στη θερμότητα να διαφύγει από το σώμα, απορροφά την υγρασία και στεγνώνει γρήγορα. Είναι επίσης αρκετά ελαστικό, ώστε να μην κολλάει στο σώμα. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by C H A R L O T T E O L I V I A (@iamcharlotteolivia) on

Μετάξι
Το μετάξι είναι ένα ελαφρύ ύφασμα που φοριέται τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα. Τα silky κομμάτια πρέπει να είναι loose το καλοκαίρι έτσι ώστε να μην “κολλάνε” πάνω στο σώμα σας. Γενικότερα, είναι μια καλή επιλογή για τα καλοκαιρινά σας σύνολα εφόσον είναι ένα ανάλαφρο και δροσερό ύφασμα. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by amy (@amyz_k) on

SUMMER DONT'S:

Pοlyester
Ενώ το ύφασμα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στους λεκέδες, το polyester θα γίνει ο εφιάλτης σας το καλοκαίρι εάν επιλέξετε να το φορέσετε.     

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Erika Soliz (@whatevbb) on

Rayon  (Τεχνητό μετάξι)
To Rayon είναι ένα πολύ ύπουλο ύφασμα, εφόσον είναι ένα τεχνητό ύφασμα φτιαγμένο από βαμβάκι, πολτό ξύλου και άλλες φυσικές, αλλά και συνθετικές ίνες… που το καθιστούν σίγουρα ακατάλληλο για το καλοκαίρι. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by AMAREL label (@amarellabel) on

Δέρμα
Εκτός από την αποφυγή δέρματος για περιβαλλοντικούς, ζωικούς και ηθικούς λόγους, οι λέξεις “καλοκαίρι” και “δέρμα” δεν ταιριάζουν μαζί, για κανένα λόγο. Το δέρμα είναι ένα παχύ ύφασμα που είναι ιδανικό για τη μόνωση της θερμοκρασίας κατά τις ψυχρές μέρες. Τώρα όμως… it’s a no no. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sylwia Dolores (@girl_from_town) on

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
summer  |  fashion  |  how to  |  heat  |  trends  |  classy  |  must know  |  μόδα  |  καλοκαίρι  |  σύνολα

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ