ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

newsroom must

Το fashion label του με ready-to-wear συλλογές θα λανσαριστεί ψηφιακά στις 26 Ιανουαρίου

Ο Alber Elbaz ανακοίνωσε την επιστροφή του στη βιομηχανία της μόδας με το δικό του fashion brand. Ο Alber Elbaz ο οποίος ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Lanvin από το 2001 αποχώρησε από τη θέση του μετά από 14 χρόνια και συνέχισε την πορεία του διάφορες συνεργασίες για τη δημιουργία capsule συλλογών με brands όπως Tod's και Converse.

Το "AZ Factory" θα είναι brand με ready-to-wear συλλογές το οποίο θα λανσαριστεί ψηφιακά στις 26 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια θα γίνει και το  "The AZ Factory World Tour", με επίκεντρο ένα talk show με παρουσιαστή τον ίδιο τον σχεδιαστή που σκοπό έχει να εκπαιδεύσει και να επικοινωνήσει καλύτερα το νέο brand στους καταναλωτές.

"Για χρόνια ονειρευόμουν μία επιστροφή στη μόδα που να με ενδιαφέρει, κι αυτό το όνειρο είναι σήμερα στην εποχή που οι άνθρωποι δεν μπορούν να είναι μαζί πιο επίκαιρο από ποτέ. Ο κόσμος αλλάζει γρήγορα και όλοι προσαρμοζόμαστε σε νέες συμπεριφορές και συναισθήματα", ανέφερε σε δήλωσή του ο Elbaz.

Το "The Talk Show with Alber Elbaz & Friends" θα παρουσιαστεί στις 27 Ιανουαρίου στα Net-a-Porter και Farfetch, τις δυο luxury shopping πλατφόρμες που θα φιλοξενήσουν και το brand του. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alber Elbaz (@alberelbaz8)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ