ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Για την Dom Perignon

Ο Marc Newson συνεργάζεται για τέταρτη φορά με τον Οίκο Dom Pérignon και δημιουργεί για αυτόν μια συσκευασία, ιδανική για ταξίδια, που ταιριάζει σε κάθε περίσταση στους παγκόσμιους ταξιδιώτες, όπως άλλωστε είναι και ο ίδιος.

Σε μια εποχή όπου οίκοι πολυτελείας έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με σχεδιαστές για μια και μόνο φορά, η συνεργασία του διάσημου σχεδιαστή Marc Newson με την Dom Pérignon είναι μοναδική σε ένταση και βαθύτατα εκφραστική. Μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας, η Dom Pérignon συνεχίζει να εμπνέει τον Marc Newson, και ο Marc Newson συνεχίζει να εμπνέεται από την Dom Pérignon

Το Black Box που έχει δημιουργήσει είναι μια συσκευασία ανθεκτική στη μεταφορά, η οποία διατηρεί την Dom Pérignon στην ιδανική θερμοκρασία, ακόμα και στους πιο ζεστούς προορισμούς. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: ο άνετος και χλιδάτος τρόπος ζωής του Marc Newson ταυτίζεται απόλυτα με τον χαρακτήρα της Dom Pérignon.

Βέβαια  ο Newson μένει σε ένα μέρος για πολύ καιρό. Πάντοτε σε κίνηση, δημιούργησε το Dom Pérignon Black Box, έχοντας στο μυαλό του τον δικό του μοντέρνο δραστήριο τρόπο ζωής. «Με την Dom Pérignon ξέρεις ότι θα συναντήσεις το άριστο, είτε βρίσκεσαι στο Τόκυο, στο Παρίσι, στη Μόσχα ή στη Νέα Υόρκη»

Στην κυπριακή αγορά υπάρχουν μόνο 60 συλλεκτικές συσκευασίες MARC NEWSON  ‘BLACK BOX’  DOM PÉRIGNON και είναι διαθέσιμες μόνο στο Gift Catalogue του Φώτου Φωτιάδη Διανομείς ΛΤΔ. Τον κατάλογο σε ηλεκτρονική μορφή μπορείτε να  βρείτε στο www.ppd.com.cy


 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ