ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το Met Gala από την αρχή μέχρι σήμερα σε λιγότερο από 7 λεπτά

Το Met Gala είναι ίσως το μεγαλύτερο fashion γεγονός κάθε χρονιάς. Τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, του κινηματογράφου και της μουσικής περπατούν στο κόκκινο χαλί στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης, ντυμένοι με τα πιο εντυπωσιακά outfits, ακολουθώντας πάντα την θεματική της κάθε χρονιάς, που συνάδει με τη σχετική έκθεση κοστουμιών που λαμβάνει χώρα στο μουσείο. Πλέον, ως  γνωστόν, τη διοργάνωσή του αναλαμβάνει η Anna Wintour και η Αμερικανική Vogue, αλλά αυτό δεν ίσχυε πάντα. 

Πλέον όταν ακούς για το Met Gala σκέφτεσαι σίγουρα τη Rihanna με την κίτρινα Guo Pei κάπα της, ίσως την Lady Gaga με τα τέσσερα outfits ή την Cher με τις μοναδικές εμφανίσεις. Υπάρχουν όμως πολύ περισσότερα που πρέπει να ξέρεις για το λαμπερό event.

Φέτος, τόσο το γκαλά όσο και η έκθεση αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού, αλλά η Vogue αποφάσισε να τιμήσει το μεγάλο event και να συγκεντρώσει ένα ποσό που δίνεται (όπως κάθε χρόνο) σαν δωρεά στο μουσείο με μια σειρά από βίντεο. Σε ένα απ' αυτά, o δημοσιογράφος Hamish Bowles αφηγείται την ιστορία του μεγάλου θεσμού, από το ποιος το ξεκίνησε και πότε μέχρι την εξέλιξή του μέχρι σήμερα, μέσα σε λιγότερο από 7 λεπτά. 

Δείτε το βίντεο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
met gala  |  vogue  |  anna wintour  |  μόδα  |  fashion  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ