ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Ριάνα Στυλιανού

Η Diana ήταν, είναι και θα είναι το απόλυτο είδωλο στον κόσμο της μόδας

Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι ειδικοί του κόσμου της μόδας σύγκριναν το αξεπέραστο στυλ της πριγκίπισσας Diana με αυτό, των πριγκιπισσών του 21ο αιώνα. Η αλήθεια είναι πως οι ομοιότητες στο στυλ της Kate Middleton με αυτού της πριγκίπισσας της Ουαλίας είναι περισσότερες παρά το μινιμαλιστικό, σούπερ κλασικό της Μeghan Markle. 

Είναι γνωστό στο ευρύτερο κοινό, πως η πριγκίπισσα Diana είχε μια ξεχωριστή, πολύ προχωρημένη για την εποχή της αισθητική στη μόδα, που μέχρι σήμερα φαίνεται να επηρεάζει πολλές από τις στιλιστικές επιλογές επωνύμων. Για παράδειγμα... με ένα απλό browse στο feed της Hailey Bieber μπορείτε να δείτε ακριβώς για πιο πράγμα μιλάμε. 

Από τα έντονα χρώματα που συνδύαζε μεταξύ τους, στα πιο cool sporty σύνολα που θα μπορούσε ποτέ να φορέσει μια πριγκίπισσα, στα structured κομμάτια με τους φαρδιούς ώμους… η Diana ήταν, είναι και θα είναι το απόλυτο είδωλο στον κόσμο της μόδας. 

Εφόσον είναι παράδειγμα προς μίμηση για πολλές fashionistas ανά το παγκόσμιο, είναι λογικό… και οι πριγκίπισσες του σήμερα, να έχουν την πριγκίπισσα Diana ως πηγή έμπνευσής τους όσο αφορά τη μόδα. Ειδικότερα η Kate, όπου δεν ήταν λίγες οι φορές που την είδαμε να εμφανίζετε με κομμάτια ή στοιχεία που λίγο ή πολύ μας θύμιζαν αυτά της πριγκίπισσας του λαού. 

Γαλάζιο 2 piece κοστούμι
Η Kate επιλέξει ένα 2 piece κοστούμι σε πιο εφαρμοστή γραμμή με στρογγυλεμένο κολλάρο, ενώ η πριγκίπισσα Diana φόρεσε ένα πιο loose σύνολο που ήταν εξίσου κομψό και cool. Πέραν τη διαφορά στις λεπτομέρειες των δύο εμφανίσεων, οι ομοιότητες είναι πολύ περισσότερες.  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Princess Di (@ladydirevengelooks) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate Middleton (@_kate_middleton_royal) on

Λευκό midi φόρεμα με κουμπιά
Το λευκό midi φόρεμα της Diana ήταν μια υπέροχή total white δημιουργία, ενώ της δούκισσας του Cambridge είχε ορισμένες λεπτομέρειες σε μαύρο χρώμα. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Princess Diana Forever (@princess.diana.forever) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate Middleton (@duchesscatherineofbritain) on

Cowboy μπότες
Οι western cowboy μπότες στο σύνολο της πριγκίπισσας Diana διεκδικούσαν τον τίτλο του statement κομματιού ενώ στο σύνολο της Kate φαίνεται να είχαν φορεθεί  περισσότερο για πρακτικούς λόγους. Όπως και να έχει, το συγκεκριμένο κομμάτι ταίριαζε πολύ και στις δύο royals. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Princess Di (@ladydirevengelooks) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by inactive (@britains.monarchy) on

  

  

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
kate middleton  |  meghan markle  |  diana  |  royal  |  royal family  |  fashion  |  style  |  sneakers  |  μόδα  |  τάση  |  στυλ

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ