ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

newsroom must

Με χρυσό 18 καρατίων αναμεμειγμένο στο αποκλειστικό κίτρινο αρχαϊκό χρώμα του οίκου.

Ο σχεδιαστής Γιάννος Ιωάννου του Central Saint Martins με τον ιστορικό οίκο κοσμημάτων Νίκου Ιωάννου, πρωτοπορεί μεταφέροντας την αριστοτεχνική κληρονομιά του στη νέα εποχή με τον σχεδιασμό της πρώτης του σειράς πολυτελών γυάλινων ηλίου.

Τα γυαλιά ηλίου “The Royal Bee” διακρίνονται από ένα μοναδικό σκελετό, εξ ολοκλήρου χειροποίητο από μασίφ χρυσό 18 καρατίων αναμεμειγμένο στο αποκλειστικό κίτρινο αρχαϊκό χρώμα του οίκου. Η λεπτομέρεια της επίσης αρχαϊκής μέλισσας, έμβλημα ταυτισμένο με την παράδοση του οίκου Νίκος Ιωάννου, κοσμεί τους βραχίονες των γυαλιών, ενώ το “δέσιμο” των φακών με το σκελετό είναι εμπνευσμένο από τη μοναδική μέθοδο “claw” κλειδώματος των διαμαντιών.Διατίθενται με δυο εναλλασσόμενες χρωματικές εκδοχές φακών, σε αποχρώσεις καφέ και μωβ, και έχουν δημιουργηθεί εξολοκλήρου στο χέρι στο εργαστήρι του οίκου στη Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του οίκου κοσμημάτων, www.ioannou-jewels.com.cy ή να αποταθείτε στο τηλέφωνο 22674023.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ