ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Ριάνα Στυλιανού

Αντιγράψτε και εσείς αυτό το stylish look

Όπως αντιλαμβάνεστε και εσείς, το καλοκαίρι έκανε τον ερχομό του προτού καν καλωσορίσουμε τον Ιούνη. Με την άνοδο της θερμοκρασίας, οι ενδυματολογικές μας επιλογές γίνονται αρκετά συγκεκριμένες, καθώς απαιτούμε δροσιά και πρακτικότητα από τα σύνολά μας.

Ένα τέτοιο look δημιούργησε η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, η fashionista από το νησί μας που μοιράζεται σχεδόν καθημερινά μέσα από το προφίλ της στο Instagram, αναρτήσεις όπου αναδεικνύει τις πιο edgy εμφανίσεις.

Μέσα από ένα πρόσφατο post λοιπόν, αυτό το fashion girl, επέλεξε να φορέσει το πλέον πιο διαχρονικό ρούχο ever, που δεν είναι άλλο από το cycling short. Συνδύασε το λεοπλάρ αυτό παντελονάκι με ένα μαύρο sports bra, ολοκληρώνοντας το σύνολό της με λευκά sneakers και ψηλές αθλητικές κάλτσες. Εννοείται πως τα layered κολιέ έδωσαν το upgrade που χρειαζόταν το σύνολό της, κάνοντάς το ακόμα πιο fashionable.

Εάν θέλετε να αντιγράψετε και εσείς αυτό το stylish look, τότε δεν έχετε παρά να κάνετε scroll down και δείτε τα items που σας προτείνουμε για να δημιουργήσετε το εν λόγω σύνολο.

Top Cycling shorts Sneakers Tote bag

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ