ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Ριάνα Στυλιανού

Δέστε τις όμορφες αναρτήσεις που αλλάξαν την οπτική του κόσμου της μόδας

Στις 9 Ιουνίου, δημοσίευμα που προήλθε από την αρχισυντάκτρια της Vogue, Anna Wintour έφερε τα πάνω κάτω... ανά το παγκόσμιο. Σε αυτό, η Wintour εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός ότι η Vogue δεν έκανε αρκετά για να υποστηρίξει τα έγχρωμα μέλη του προσωπικού της αλλά και τους μαύρους σχεδιαστές, φωτογράφους, δημοσιογράφους αλλά και τους δημιουργούς. To μήνυμά της δημοσιεύτηκε λίγες μέρες μετά την παραίτηση του Adam Rapoport, αρχισυντάκτη του Bon Appétit’s την Δευτέρα 8 Ιουνίου, εφόσον παραδέχτηκε ορισμένες ρατσιστικές του ενέργειες και δήλωσε πως το περιοδικό χρειάζεται ένα καλύτερο μέλλον... προφανώς, χωρίς τον ίδιο να το διευθύνει.

Το μήνυμα της Anna έγραφε: “Θέλω να ξεκινήσω αναγνωρίζοντας τα συναισθήματά σας, εκφράζοντας την ενσυναίσθηση μου σε αυτό που περνάτε πολλοί από εσάς: θλίψη, πόνος και θυμός. Θέλω να το πω αυτό ειδικά στα έγχρωμα μέλη της ομάδας μας - μπορώ μόνο να φανταστώ πώς ήταν αυτές οι μέρες για εσάς. Αλλά ξέρω επίσης ότι ο πόνος, η βία και η αδικία που υπάρχουν στον κόσμο, τα βλέπουμε και μιλάμε για αυτά εδώ και πολύ καιρό χωρίς όμως να ενεργούμε. Έχουμε κάνει λάθη, δημοσιεύοντας εικόνες ή ιστορίες που ήταν "βλαβερές" και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για αυτά τα λάθη. "

Σαν απάντηση στα λόγια της Άννας, η συλλογική ανταπόκριση του διαδικτύου δεν ήταν και πολύ ευχάριστη εφόσον δεν ήταν λίγα τα άτομα που αντέδρασαν αρνητικά στα λεγόμενά της χαρακτηρίζοντάς την υποκρίτρια. 

Είναι γνωστό πως η Vogue έχει ιστορία πίσω της στο να μην προσλαμβάνει έγχρωμο προσωπικό και αυτή ήταν λοιπόν, η αφορμή για τη γέννηση της διαδικτυακής πρόκλησης Vogue. 

Το Vogue challenge, το οποίο ξεκίνησε αρχικά από το TikTok, δίνει τη δυνατότητα στους απλούς, καθημερινούς ανθρώπους να επεξεργάζονται φωτογραφίες τους και να τις μετατρέπουν σε ένα εξώφυλλο της Vogue. Η διασημότητα αυτού του challenge έφτασε μέχρι το Twitter και το Instagram μέσα σε λίγες μόνο μέρες.  

Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε και εσείς αυτό το σούπερ fun challenge, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβήξετε μια φωτογραφία του εαυτού σας και να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για να προσθέσετε το λογότυπο της Vogue πάνω της. Και voila! Είστε στο εξώφυλλο της Vogue και ολοκληρώσατε με επιτυχία αυτό το challenge. (Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε το #voguechallenge) 

Δέστε πιο κάτω ορισμένα ''εξώφυλλα'' που ξεχωρίσαμε. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SANDFLOWER DYSON

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by EFEMENA (@enaesigie) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Abrar • أبرار (@abrar_hmf) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A NASTY BOY (@kwame.afrika) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ForStyleSake (@shop_fss) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Safiyah El-Houdaigui (@safiyahhh) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kelly

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
μόδα  |  πρόκληση  |  MME  |  vogue  |  challenge  |  tiktok  |  instagram  |  black lives matter  |  blm

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ