ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

FASHION NEWS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Αν παρακολούθησες το red carpet των MTV Europe Music Awards, σίγουρα θα έκανες μια στάση να χαζέψεις τη Leomie Anderson με το ξεχωριστό και μοναδικό φόρεμα. Το μοντέλο έλαμψε σε ένα, κατά τα άλλα, βαρετό red carpet, με ένα εντυπωσιακό, κοντό Iris Van Herpen φόρεμα που θύμιζε λουλούδι και δεν θα μπορούσε να παρά να κλέψει τις εντυπώσεις. 

To φόρεμα το έχουμε ξαναδεί, στην πασαρέλα του οίκου για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 - 2020. Για τη συλλογή αυτή, η σχεδιάστρια συνεργάστηκε με τον Αμερικανό κινητικό γλύπτη Anthony Howe, του οποίου τα έργα κινούνται με τον άνεμο. 

Από την άλλη η Anderson, φέτος έγινε η πρώτη μαύρη Βρετανίδα που γίνεται άγγελος της Victoria's Secret, και ένα από τα πρώτα μαύρα μοντέλα του brand γενικότερα, έχοντας περπατήσει στα σόου του από το 2015. 

''Μεγαλώνοντας, δεν υπήρχαν πολλά μαύρα κορίτσια που μπορούσα να δω και να πω ''θέλω να γίνω έτσι μια μέρα'', έτσι με το να είμαι ικανή να εκπροσωπίσω τη Victoria's Secret, και να δείξω στα νεαρά μαύρα κορίτσια πως  μπορούν να το κάνουν, σημαίνει τα πάντα για εμένα'' είπε το μοντέλο, συμπληρώνοντας ''Δεν αφορά μόνο τις καμπάνιας, αφορά την παραγωγή, και τους CEOs, τους δημοσιογράφους, αφορά όλους. Η πολυπολιτισμικότητα εξαπλώνεται από έξω προς τα μέσα και τότε μπορούμε να πούμε πως βρισκόμαστε σε καλό σημείο''. 


Το εντυπωσιακό φόρεμα από μπροστά και από το πλάι.

Πάντως, με το φόρεμα κατάφερε να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον και όπως φαίνεται θα ακούμε πιο συχνά για αυτήν από 'δω και πέρα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ