ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

newsroom must

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε το άρωμα Kenzo World

Νικήτριες:
Δέσπω Νικολάου
Ιωάννα Κωτσονοπούλου
Άλκηστη Δημητρίου

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις το άρωμα Kenzo World.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου. Θα κληρωθούν 3 τυχερές όπου θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς.

Οι καλλιτεχνικοί διευθυντές της Kenzo η Carol Lim και ο Humberto Leon μετέφεραν το όραμα της μόδας στο πρώτο τους άρωμα. Ποια είναι η εικόνα που έχουν; Ένας κόσμος τολμηρός, αυθόρμητος, εκπληκτικός, διασκεδαστικός, πολύχρωμος, που γιορτάζει την ελευθερία της έκφρασης, την ποικιλομορφία και τη δημιουργικότητα. Έτσι δημιούργησαν ένα παιχνιδιάρικο και δυναμικό άρωμα, πιστό στο πνεύμα του Kenzo, το Kenzo World.

Η Kenzo ανέθεσε την οσφρητική δημιουργία του νέου της αρώματος στον εξαιρετικό αρωματοποιό Francis Kurkdjian ο οποίος ήξερε τι ήθελε να γίνει από τη στιγμή που ήταν δεκαπέντε και το πέτυχε σε εικοσιπέντε χρόνια με τη δημιουργία της πρώτης του διεθνούς επιτυχίας. Το άρωμα Kenzo World ανοίγει με ένα κύμα λουλουδιών, από πέταλα σε μπουκέτα, με εκρήξεις γλυκύτητας. Είναι ένα υπέροχο άρωμα με ένα ζωντανό αφρώδες μονοπάτι με ροκ νέκταρ και μεθυστικό άρωμα που γαργαλά έντονα τη μύτη.

Ο Francis Kurkdjian δημιούργησε αυτό το άρωμα σαν μια πραγματική φυτική έκρηξη, όπου κάθε λουλούδι αποκαλύπτει μια νέα όψη. Όπως μια ονειρική ανθοδέσμη, η παιώνια συνοδεύει τα κόκκινα μούρα και το αιγυπτιακό γιασεμί. Το Bewitching Ambroxan διατηρεί τις νότες στη βάση του αρώματος και προσθέτει αισθησιασμό σε ένα άρωμα που ξεπερνά τη στερεότυπη θηλυκότητα.

Το εντυπωσιακό μπουκάλι διαθέτει μαύρο καουτσούκ, ροζ χρυσό και opaline υπενθυμίζοντας το μίγμα και το στυλ της μόδας Kenzo. Το πώμα gommato είναι εμπνευσμένο από τις εικονικές τσάντες Kenzo Kalifornia, η πολύτιμη λεπτομέρεια σε ροζ χρυσό μετάλλιο από τη συλλογή κοσμημάτων ''THE EYE'' ενώ η αίσθηση παγωμένου γυαλιού προκαλεί μια περίεργη οπτική αντιπαράθεση. ''Το μάτι είναι τόσο θηλυκό όσο και ισχυρό ταυτόχρονα'', λένε οι Carol Lim και Humberto Leon. Η συσκευασία αλλά και οι σταγόνες του μας προκαλούν να ζήσουμε τη μαγεία και τη δύναμη του οίκου Kenzo σε ένα κόσμο ατελείωτης εξερεύνησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ