ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Το ξέσπασμα του Σπύρου Μπιμπίλα για τα λόγια της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχετικά με τις κατηγορίες που βαραίνουν τον ηθοποιό και σκηνοθέτηΠέτρο Φιλιππίδη.

Όσα δήλωσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη προκάλεσαν σάλο ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

"Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς όσο τον Πέτρο Φιλιππίδη, την ώρα που κάνει σκηνοθεσία. Έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Τα διαχωρίζω τελείως. Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτά που συνέβησαν. Τα διαχωρίζω αυτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά", είπε μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha "Καλύτερα Δε Γίνεται", ανέφερε πως βρισκόταν στις πυρόπληκτες περιοχές στη Βόρεια Εύβοια και τόνισε ότι «αναγκάστηκα να τη δω γιατί με πήραν πολλοί τηλέφωνο, δεν το ήξερα».

«Διαχειριζόμαστε μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση και πολλοί άνθρωποι μπορούν να κάνουν αστοχίες σε αυτά που λένε. Επειδή δεν θέλω οι ηθοποιοί μεταξύ μας να φαγωθούμε λόγω αυτού του πράγματος, θέλω να εφιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκεφτούν πριν μιλήσουν γιατί εκτίθεται ανεπανόρθωτα».

Τόνισε ότι «από όσους κατηγορούνται κάποιοι ήταν φίλοι μου. Αρα βρίσκομαι σε πολύ δύσκολο και λεπτό σημείο, άρα πρέπει να σκέφτομαι καλά πριν μιλήσω» σημειώνοντας ότι «ήταν άστοχο το σχόλιό της. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει τη σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί η ίδια στον τρόπο που τοποθετήθηκε. Ετσι νομίζω. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της, δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».

Τα σχόλια για την αθώωση του Πέτρου Φιλιππίδη
 «Αυτό από τον Πέτρο εμπεριέχει και μια άποψη ότι μπορεί να αθωωθεί, μόνο στο μυαλό του το έχει αυτό. Από αυτά που έχουμε ακούσει και ξέρουμε, είναι πάρα πολύ δύσκολο να αθωωθεί ένας άνθρωπος. Αυτό πιστεύω σαν πολίτης αυτής της χώρας. Τώρα, πώς πιστεύει το αντίθετο ο Πέτρος, μου κάνει εντύπωση...». 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ