ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Πολύ πιθανό να ασκήσει έφεση

Μετά τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου τους προηγούμενους μήνες ο δικαστής Andrew Nicol αποφάνθηκε εναντίον του Johnny Depp στην υπόθεση δυσφήμισης του ηθοποιού εναντίον του News Group Newspapers, του εκδότη της The Sun και του εκτελεστικού εκδότη της ταμπλόιντ Dan Wootton για ένα άρθρο του 2018 που τον αποκαλούσε «wife beater.» Οι δικηγόροι του Depp δήλωσαν ότι είναι πολύ πιθανό να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Στο συμπέρασμά του, ο δικαστής έγραψε: «Ο ενάγων ‘Depp’ δεν πέτυχε στη δράση του για δυσφήμηση. Αν και έχει αποδείξει τα απαραίτητα στοιχεία της αιτίας της δράσης του στη δυσφήμιση, οι κατηγορούμενοι έχουν δείξει ότι αυτό που δημοσίευσαν ήταν ουσιαστικά αλήθεια.»
Πρόσθεσε: «Έχω καταλήξει σε αυτά τα συμπεράσματα αφού εξέτασα λεπτομερώς τα 14 περιστατικά στα οποία στηρίζονται οι κατηγορούμενοι, καθώς και τις γενικές εκτιμήσεις που υπέβαλε ο ενάγων.»

Τόσο ο Depp όσο και ο Heard παρακολούθησαν την ακρόαση και έδωσαν επίσης αποδεικτικά στοιχεία. Άλλοι μάρτυρες περιλάμβαναν φίλους των δύο ηθοποιών και τους παρόντες και πρώην υπαλλήλους τους. Υποβλήθηκαν επίσης πολλές και μακροσκελείς δηλώσεις μαρτύρων, συμπεριλαμβανομένων αυτών από τους πρώην συνεργάτες του Depp, Winona Ryder και Vanessa Paradis.

Οι εφημερίδες News Group που ανήκουν στον Rupert Murdoch βασίστηκαν σε 14 κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας που φέρεται να διαπράχθηκαν από τον Depp εναντίον του Heard, τους οποίους χαρακτήρισε ως «μια χορογραφημένη φάρσα» Η νομική του ομάδα ισχυρίστηκε ότι εκείνη ήταν η πραγματική κακοποιός στη σχέση τους.

Η δικηγόρος της Heard, Elaine Charlson Bredehoft δήλωσε: «Για όσους παρεβρέθηκαν στη δίκη του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λονδίνου, αυτή η απόφαση δεν αποτελεί έκπληξη. Πολύ σύντομα, θα παρουσιάσουμε ακόμη πιο ογκώδη αποδεικτικά στοιχεία στις ΗΠΑ. Δεσμευόμαστε να επιτύχουμε δικαιοσύνη για την Amber Heard στο δικαστήριο των ΗΠΑ και να υπερασπιστούμε το δικαίωμα της κας Heard στην ελευθερία λόγου»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ