ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Η συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελλάδα

Εδώ και μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood Mickey Rourke.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα καθώς συμμετέχει στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» της Γελένα Ποπόβιτς, με θέμα τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώνονται στην Ελλάδα και εκτός από τον Mickey Rourke πρωταγωνιστούν επίσης ο Άρης Σερβετάλης και ο Ρώσος Αλεξάντερ Πετρόφ που επίσης θα έρθει για γυρίσματα, ενώ πολλοί Έλληνες ηθοποιοί κρατούν επίσης ρόλους. Οι Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κίττυ Παιταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου είναι ορισμένοι από αυτούς.

Η ταινία προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, σε διανομή Feelgood Entertainment, στις 3 Δεκεμβρίου 2020
Με την επίσκεψή του στην Ελλάδα ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο CNN Ελλάδας μιλώντας για την ταινία, την Ελλάδα τον σύγχρονο κινηματογράφο τις διαχρονικές αξίες και το Los Angeles.

Μίλησε για τις δυσκολίες που περνάνε οι άνθρωποι και πώς θεωρούμε πολλά πράγματα δεδομένα μερικές φορές ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι νιώθει ένοχος για τα όσα έχει ενώ κάποιοι δεν έχουν τίποτα.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξή του εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ