ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Παραδέξου το! Το έχεις κάνει και εσύ

Ξέρεις το αίσθημα που νιώθεις όταν έχεις περάσει μια εξαντλητική ημέρα χωρίς να έχεις φάει τίποτα. Οτιδήποτε δεις μπροστά σου το λαχταράς και δεν βλέπεις την ώρα να γευτείς το πρώτο πράγμα που θα μπει μέσα στο πιάτο σου.

Λοιπόν μια τέτοια μέρα φαίνεται να πέρασε και ο πρίγκιπας William ο οποίος μαζί με την σύζυγό του βρέθηκαν στην έκθεση φωτογραφίας Hold Still που έχει ως θέμα τη ζωή ανθρώπων σε καραντίνα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μετά την επίσκεψή του βρέθηκε στους δρόμους και πιο συγκεκριμένα μπροστά από μια βιτρίνα της γνωστής αλυσίδας fast food KFC να κοιτάζει σχεδόν ξελιγωμένος τις διάσημες φτερούγες της εταιρείας.

Εκεί βρέθηκαν και φωτογράφοι οι οποίοι απαθανάτισαν την στιγμή με τον William να γίνεται viral και μασκότ της εταιρείας.

Την φωτογραφία δημοσίευσε το KFC κάνοντας ένα μικρό λογοπαίγνιο από την γνωστή φράση που τραγουδάει ο Simba στο Lion King «Oh I just can’t wait to be King» – Δεν μπορώ να περιμένω να γίνω βασιλιάς – κάτι που ισχύει και για τον William μόνο που σε αυτή την περίπτωση ο πρίγκιπας μάλλον τραγουδούσε Oh I just can’t wait to be Wing (φτερούγα).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ