ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

2018 in Review: Όλα όσα μας απασχόλησαν την χρονιά που πέρασε

Τo 2018 ήταν μια από εκείνες τις χρονιές που όταν τις αναπολείς, σκέφτεσαι ταυτόχρονα σπουδαία και τραγικά γεγονότα. Είχε μουσική
υπόκρουση «Fuego» και μετά «Bella Ciao», το Facebook βρέθηκε στο στόχαστρο για ένα τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο, δύο νέα μέλη στη βασιλική οικογένεια έγιναν talk of the town το καλοκαίρι «μαύρισε» από τις φωτιές στην Αττική και το φθινόπωρο μια απαγωγή συγκλόνισε την Κύπρο. Αυτά περιγράφουν το 2018 πολύ περιληπτικά, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε ακριβώς τι έγινε τη χρονιά που φεύγει. Εσύ τι θυμάσαι;

Από τα τέλη του 2017 ξεκίνησε να σιγοψιθυρίζεται το επαναστατικό «Bella Ciao», με την πρεμιέρα της ισπανικής σειράς «La Casa de Papel» (ή «Money Heist», αν προτιμάτε) στο Netflix, της οποίας είναι το επίσημο soundtrack. Οχτώ ληστές εισέβαλαν στο Εθνικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας και παράλληλα στο μυαλό και στις καρδιές μας, με τις οδηγίες του El Profesor και από τότε μέχρι και τον Νοέμβριο του 2018 κατάφεραν να καθηλώσουν κάθε άκρη του πλανήτη με δύο μόλις σεζόν. Η τρίτη βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής, αν διερωτάστε.

Στο πιο κάτω βίντεο, ξεσηκωθείτε μια ακόμα φορά, με τον Profesor και τον Berlin να τραγουδούν ''Bella Ciao''. 

Τον Ιανουάριο στην Κίνα παρουσιάστηκαν οι δύο πρώτες μαϊμούδες κλώνοι, ο Zhong Zhong και ο Hua Hua, αποτέλεσμα της ίδιας τεχνικής με την οποία κλωνοποιήθηκε το πρόβατο Dolly πριν 20 χρόνια. Σκοπός τους είναι να χρησιμοποιηθούν σε έρευνες για τις ανθρώπινες ασθένειες, όπως καρκίνους, μεταβολικές και αυτοάνοσες παθήσεις. Λίγες μέρες μετά παρακολουθήσαμε την ολική σεληνιακή έκλειψη και το πρώτο μπλε φεγγάρι από το 1983. Το αποκάλεσαν, επίσης, super blue blood moon, γιατί έτσι ακούγεται πιο δραματικό. Η Kim Kardashian και ο Kanye West υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό (που γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας) και το ονόμασαν Chicago. Αυτό τον μήνα «έφυγαν» από τη ζωή ο Τζίμης Πανούσης και η Dolores O’ Riordan. Η σειρά «The Assassination of Gianni Versace» έκανε πρεμιέρα και καθήλωσε το κοινό με την ερμηνεία του Darren Criss -που υποδύθηκε τον δολοφόνο Andrew Cunanan- τη σκηνοθεσία και την όλη αισθητική. Επίσης, η ομοιότητα του Edgar Ramirez με τον Gianni Versace ήταν εκπληκτική, αν και ακόμα δεν καταλάβαμε γιατί η Penelope Cruz υποδύθηκε την Donatella.

Τέλη Ιανουαρίου, η πορνοστάρ Stormy Daniel αποκάλυψε πως το 2006 είχε γνωρίσει... πολύ καλά τον πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump και έτσι ξέσπασε ένα σκάνδαλο που κράτησε για πολλούς μήνες. Οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε η Daniel ήταν... ανατριχιαστικές! 

Ο Φεβρουάριος ξεκίνησε με την επανεκλογή του Νίκου Αναστασιάδη ως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. H υπερβολικά μυστική εγκυμοσύνη της Kylie Jenner έφτασε στο τέλος της την 1η του μήνα, όταν ήρθε στον κόσμο η μικρή Stormi. H φωτογραφία με την οποία η Jenner μας ''σύστηνε'' την κόρη της έγινε αυτή με τα περισσότερα likes της χρονιάς, στο Instagram.

Στις 11 Φεβρουαρίου αεροπλάνο της ρωσικής αεροπορικής Saratov Airlines συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση, σκοτώνοντας τους 71 επιβάτες.To ημίχρονο του Super Bowl ανέλαβε ο Justin Timberlake που ήταν, ομολογουμένως, λίγο αδιάφορος. Μετά από έξι χρόνια σχέσης (εκ των οποίων τα 2.5 ήταν παντρεμένοι), η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux ανακοίνωσαν ότι χώρισαν. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 17 τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς σε λύκειο της Φλόριντα.

Ο Guillermo del Toro και η ταινία «The Shape of Water» ήταν οι μεγάλοι νικητές των Oscars που πραγματοποιήθηκαν στις 4 Μαρτίου.

Λίγες μέρες αργότερα, ο σπουδαίος Βρετανός θεωρητικός φυσικός και κοσμολόγος Stephen Hawking «έφυγε» από τη ζωή στα 76 του χρόνια, από επιπλοκές της αμυοτροφικής σκλήρυνσης από την οποία έπασχε για 52 χρόνια. Στην Ελλάδα, η Δούκισσα Νομικού έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωρό, με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τον ίδιο μήνα η Αθηνά Οικονομάκου γέννησε τον γιο της. Η Ιταλίδα επιχειρηματίας και influencer Chiara Ferragni έφερε στον κόσμο τον γιο της, με τον Ιταλό ράπερ Fedez.

Τον Απρίλιο απεβίωσε ο παγκοσμίου φήμης DJ Avicii. Οι ηγέτες της Βόρειας και της Νότιας Κορέας συναντήθηκαν σε μια ιστορική συνάντηση για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια, με τους δυο τους να περνούν το πρωινό της Παρασκευής 27 Απριλίου σε διπλωματικά μίτινγκ κι αυτό που έγινε viral ήταν οι 12 σωματοφύλακες του Kim Jong-un που έτρεχαν γύρω από τη λιμουζίνα του Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Ο Mark Zuckerberg, μετά το σκάνδαλο του Cambridge Analytica, κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσου και μετά την εμφάνισή του όλοι διερωτήθηκαν ήταν στ’ αλήθεια αυτός ή κάποιο ρομπότ, χάρη στο ανέκφραστο, κενό πρόσωπό του.

Η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας καλωσόρισε τον Louis, τον γιο του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Η Middleton βγήκε από την κλινική λίγες ώρες μετά απαστράπτουσα κι έγινε αντικείμενο συζήτησης. 

Στα τέλη του μήνα ο Kanye West δήλωσε πως η σκλαβιά των μαύρων ήταν επιλογή τους, σηκώνοντας την αναμενόμενη και δικαιολογημένη θύελλα αντιδράσεων. Παραμένοντας στην ίδια οικογένεια, η Khloe Kardashian έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωρό, δύο εβδομάδες μετά το μεγάλο σκάνδαλο όπου ένα βίντεο έδειχνε τον αρραβωνιαστικό της,Tristan Thompson, να φιλά μια άλλη γυναίκα. Τέλος, ο ράπερ Kendrick Lamar βραβεύτηκε με Pulitzer στην κατηγορία Music Prize για το άλμπουμ «DAMN». Είναι ο πρώτος καλλιτέχνης της χιπ-χοπ που πήρε το συγκεκριμένο βραβείο, αφού μέχρι φέτος τιμήθηκαν, ως επί το πλείστον, τζαζ μουσικοί. Ο μήνας έκλεισε, στην Κύπρο, με τη βίαιη δολοφονία του ζευγαριού στον Στρόβολο.

Τον Μάιο η ηθοποιός Meghan Markle άφησε το «Suits» κι έγινε και επίσημα Δούκισσα του Σάσεξ αφού παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry μπροστά από 600 καλεσμένους. Αυτός ο γάμος φημολογείται πως κόστισε γύρω στο 1 εκατομμύριο δολάρια. Παρόλα αυτά στην Κύπρο πανηγυρίζαμε, αφού η Ελένη Φουρέιρα έφερε τη χώρα στη δεύτερη θέση της Eurovision με το «Fuego» - εννοείται πως αυτή είναι η καλύτερη θέση που πήραμε μέχρι τώρα και που μάλλον θα πάρουμε ποτέ. Νικήτρια ήταν το Ισραήλ, η Netta και το «Toy», σηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων αφού σχεδόν όλοι οι φανατικοί του θεσμού δεν πιστεύουν πως της άξιζε η νίκη.

Τέλη Mαΐου έλαβε χώρα το τέταρτο MTN Must Fashion, ανανεωμένο, αναβαθμισμένο, με 15 acts από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές και τις πιο in-fashion μπουτίκ της Κύπρου, με παρουσιαστές την Έβελυν Καζαντζόγλου και τον Σάββα Πούμπουρα και την Έλλη Κοκκίνου και την Ελευθερία Ελευθερίου στο κομμάτι της ψυχαγωγίας. 

Η Ελλάδα και τα Σκόπια συμφώνησαν, τον Ιούνιο, να λήξουν την 27χρονη διαμάχη τους για την ονομασία της χώρας, με προτεινόμενο όνομα το Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας. Σε εντελώς διαφορετικό σκηνικό, στη Σαουδική Αραβία επιτράπηκε πλέον στις γυναίκες να οδηγούν. Στις αρχές του μήνα κυκλοφόρησε η πολυαναμενόμενη ταινία «Ocean’s 8» με πρωταγωνίστριες τις Sandra Bullock, Cate Blanchett,Anne Hathaway, Rihanna, Helena Bonham Carter κ.ά. Οι κριτικές ήταν ανάμεικτες, αλλά εμάς μας άρεσε.

Η Beyoncé και ο Jay-Z κυκλοφόρησαν αναπάντεχα το κοινό τους άλμπουμ μετά το τέλος μιας συναυλίας και με προάγγελο το single «Apeshit», κι ένα βιντεοκλίπ γυρισμένο στο Λούβρο.

Στο δεύτερο μισό του μήνα, η φωτογραφία ενός κοριτσιού 2 χρονών που σπάραζε στο κλάμα στα σύνορα του Μεξικού έγινε viral, με τον φωτογράφο να εξηγεί πως εκείνη τη στιγμή η αστυνομία ζήτησε από τη μαμά της να την αφήσει κάτω για να μπορούν να της κάνουν έλεγχο οι αστυνομικοί.

 

Λίγες μέρες μετά, η Melania Trump επισκέφτηκε παιδιά παράνομων μεταναστών φορώντας ένα σακάκι που έγραφε «I Really Don’t Care, Do U?» με ποικίλες αντιδράσεις. Τέλος του μήνα, ο κωμικός Shiggy έκανε για πρώτη φορά το ''Kiki Challenge'' χορεύοντας στη μέση του δρόμου το τραγούδι ''In My Feelings'' του Drake και ξεκίνησε το viral challenge της χρονιάς. 

Στις 10 Ιουλίου έλαβε χώρα η διάσωση των 12 παιδιών και του προπονητή τους από τη πλημμυρισμένη σπηλιά στην Ταϊλάνδη μετά από 17 μέρες. Η αξία του Facebook έπεσε σχεδόν κατά 20%, όταν οι επενδυτές πληροφορήθηκαν πως η προσέλευση χρηστών μειώθηκε μετά το σκάνδαλο με την Cambridge Analytica. Πάνω από 109 δισεκατομμύρια δολάρια έφυγαν από την αξία του. Στα τέλη του μήνα οι φωτιές στην Αττική σκότωσαν 91 ανθρώπους και κατέστρεψαν πάνω από εκατό κτήρια σε μια από τις τρομακτικότερες τραγωδίες των τελευταίων χρόνων.

Στο πιο κάτω βίντεο, εναέρια πλάνα δείχνουν το καμένο τοπίο: 

Στα μέσα Αυγούστου, μετά από βίαιη καταιγίδα, κατέρρευσε μέρος της γέφυρας Morandi στην πόλη Genoa της Ιταλίας, στοιχίζοντας τη ζωή σε 43 ανθρώπους. Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε τον τέταρτο συνεχόμενο ευρωπαϊκό του τίτλο στους κρίκους, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γλασκώβη. Στο τέλος του καλοκαιριού, συνειδητοποιήσαμε πως οι Κύπριοι φέτος ανακάλυψαν την Κρίτου Τέρρα και τους καταρράκτες της, αφού το Instagram γέμισε φωτογραφίες με λουόμενους.

Ο τριήμερος, παραδοσιακός γάμος της Άννας Μαρίας Βασιλειάδου έκλεψε τις εντυπώσεις κι έγινε talk of the town στις αρχές Σεπτεμβρίου, και τότε έγινε viral και ο παραμυθένιος γάμος της Chiara Ferragni. Ο ράπερ Mac Miller «έφυγε» από τη ζωή από υπερβολική δόση στις 7 Σεπτεμβρίου, στα 26 του χρόνια. Ένας τρομακτικός σεισμός κτύπησε το Sulawesi της Ινδονησίας στις 28 Σεπτεμβρίου, σκοτώνοντας πάνω από 2 χιλιάδες ανθρώπους και τραυματίζοντας σχεδόν 11 χιλιάδες. Το Greece’s Next Top Model επέστρεψε στις οθόνες μας κι έγινε η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια σε Ελλάδα και Κύπρο. Από το Harper’s Bazaar Icons Gala έμεινε ένα παπούτσι και ήταν αυτό που έριξε η Cardi B στη Nicki Minaj στα μέσα ενός τρικούβερτου καβγά. H Βρετανική Vogue κυκλοφόρησε τεύχος Σεπτεμβρίου με μαύρο πρόσωπο στο εξώφυλλο για πρώτη φορά. Αυτό το πρόσωπο δεν ήταν άλλο από την Rihanna. 

Η Κύπρος συγκλονίστηκε από την απαγωγή δύο 11χρονων μαθητών έξω από το σχολείο τους. Τα δύο αγόρια εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι του απαγωγέα. Στην Αθήνα εξελίχτηκε ένα θρίλερ με τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου σε κοσμηματοπωλείο, μετά από βίαιη επίθεση από τον ιδιοκτήτη. Τα πρώτα δημοσιεύματα ήθελαν τον Κωστόπουλο να μπήκε για, ληστεία, ενώ στη συνέχεια μεγάλωναν οι πιθανότητες του να μπήκε για να προστατευτεί. Ο οίκος Versace εξαγοράστηκε από τον Michael Kors έναντι 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Από την άλλη, σε εντελώς διαφορετική διάθεση, η περίοδος αυτή κατακλύστηκε από γάμους: παντρεύτηκαν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ και λίγες μέρες μετά, αρχές Οκτωβρίου, ακολούθησαν η Maria Menounos στην Αρκαδία και η Αθηνά Οικονομάκου στη Μύκονο. Και οι τρεις γάμοι έγιναν viral και προκάλεσαν συζητήσεις, άλλοι για το εξτραβαγκάντ κόνσεπτ και άλλοι για το πόσο έξω-καρδιά ήταν.

Τον Οκτώβριο ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της Meghan Markle και ο χωρισμός της Ariana Grande που διέλυσε τον αρραβώνα της με τον κωμικό Pete Davidson μετά από 4 μήνες. Τις πρώτες μέρες του μήνα η Άντρεα Κυριάκου έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωρό, με τον σύζυγό της (και ποδοσφαιριστή) Γιώργο Μερκή. Η Ιωάννα Μπέλλα στέφθηκε Σταρ Ελλάς, λίγες μέρες μετά την προβολή της οντισιόν της στο «Greece’s Next Top Model», όπου την απέρριψαν λόγω πλαστικών επεμβάσεων. Επίσης, κυκλοφόρησε η ταινία «A Star is Born» σε σκηνοθεσία του Bradley Cooper και με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τη Lady Gaga. Τόσο το soundtrack όσο και η ερμηνεία της Gaga δέχθηκαν επευφημίες και πολλοί λένε πως η τραγουδίστρια οδεύει προς τα Oscars, αν και εμείς διαφωνούμε όσο καλή και να είναι στην ταινία.

Τον ίδιο μήνα η Ισπανία παρουσίασε την ολοκαίνουργια της σειρά, «Elite», με σκοπό να ακολουθήσει το κύμα που ξεκίνησε το «La Casa de Papel» αλλά μάταια, αφού η αποδοχή της από τον κόσμο είναι ακόμα χλιαρή. Στα τέλη του μήνα κόπηκε απρόσμενα η εκπομπή της Χαριτίνης Ηλιάδη, μία μέρα μετά την παρουσίαση προγράμματος του καναλιού Omega, και το «Bohemian Rhapsody» έκανε πρεμιέρα στο σινεμά. Ο πρωταγωνιστής, Rami Malek, στον ρόλο του εμβληματικού Freddie Mercury, δέχεται επευφημίες για την ερμηνεία του. Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής και σύζυγος της Βικτώριας Καρύδα, παίκτριας του «My Style Rocks», δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τους στη Βούλα. Η viral φωτογραφία της χρονιάς τραβήχτηκε από τον Mustafa Hassouna και απεικονίζει τον 20χρονο Παλαιστίνιο A’ed Abu Amro να βγαίνει από τον όχλο για να διαδηλώσει ενάντια των Ισραηλινών, στη Λωρίδα της Γάζας. Αμέσως, πολλοί έσπευσαν να την παρομοιάσουν με τον πίνακα «Liberty Leading the People» του Eugene Delacroix.

Τον Οκτώβριο, επίσης, το must κυκλοφόρησε για πρώτη φορά με μια σταρ του εξωτερικού στο εξώφυλλο, κάνοντας την ανατροπή. Το cover girl μας ήταν Ursula Corbero, ή αλλιώς η Tokyo του «La Casa de Papel».

Ο κακός χαμός έγινε τον Νοέμβριο στον Λευκό Οίκο, με πρωταγωνιστή, φυσικά, τον πλανητάρχη. Ο δημοσιογράφος του CNN, Jim Acosta, ρώτησε τον Trump για την ανάμειξη της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές του 2016, με αποτέλεσμα, όχι απλώς να νιώσει την οργή του, αλλά και να εκδιωχθεί από τον Λευκό Οίκο. Μετά το εν λόγω περιστατικό, οι μυστικές υπηρεσίες τού πήραν τις διαπιστεύσεις του. Τον Νοέμβριο, επίσης, η Καλιφόρνια αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη φωτιά στην ιστορία της, με 88 θανάτους και 19 χιλιάδες κτήρια να καταστρέφονται. Στα ψυχαγωγικά νέα, αυτός ο μήνας μάς έδωσε τα πρώτα τρέιλερ των live action ταινιών «Detective Pikachu» και «Lion King» και όλοι πάμε για λίγο πίσω στα παιδικά μας χρόνια.

 

Οι Spice Girls, 7 μήνες μετά την επανασύνδεσή τους, ανακοίνωσαν πως θα βγουν σε περιοδεία χωρίς τη Victoria Beckham, και τα παιδιά των ’90s παραληρούν ξανά. Η Victoria δε, διαπρέπει στη μόδα αφού έκλεισε 10 χρόνια πορείας και βραβεύτηκε στα People’s Choice Awards με το πρώτο βραβείο Fashion Icon που δόθηκε ποτέ. Το περιοδικό Forbes ανακοίνωσε τη λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες της χρονιάς και η Katy Perry βρίσκεται στην κορυφή, χωρίς να ξέρει κανείς το γιατί και ο Ιταλός σκηνοθέτης Bernardo Bertolucci «έφυγε» από τη ζωή. Τέλος Νοεμβρίου κυκλοφόρησαν 4 ρατσιστικά βίντεο που δημοσίευσαν οι Dolce&Gabbana για προώθηση του σόου τους στη Σαγκάη. Σ’ αυτά τα βίντεο μία Ασιάτισσα προσπαθεί να φάει μεγάλες ποσότητες ιταλικού φαγητού με chopsticks, με τα ανάλογα σεξουαλικά υπονοούμενα να αναγράφονται στους υπότιτλους. Όπως και να ’χει το σόου ακυρώθηκε και οι δύο σχεδιαστές απολογήθηκαν δημόσια, αλλά δεν νοιάστηκε κανένας.

Δείτε και τα 4 βίντεο εδώ: 

Ο δημιουργός της Marvel, Stan Lee, έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο σύμπαν υπερηρώων, και η Adriana Lima περπάτησε για τελευταία φορά στο Victoria’s Secret Fashion Show. Τέλος, παρουσιάστηκε ο Λευκός Οίκος στολισμένος με κατακόκκινα δέντρα, ενόψει Χριστουγέννων, και μοιάζει λες και βγήκε από κάποιο ματωμένο Halloween.

Στις 5 Δεκεμβρίου ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton ήρθαν στην Κύπρο για να επισκεφτούν τους στρατιώτες και τις οικογένειες στις Βρετανικές Βάσεις στο Ακρωτήρι.

Η εντυπωσιακή, νέα βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου Κύπρου άνοιξε επίσημα τις πόρτες της κι έγινε ένα διαμαντάκι στη Λευκωσία. O οίκος Chanel κατάργησε το crocodile skin και το snake skin. Η ταινία ''The Favourite'' του Γιώργου Λάνθιμου βρέθηκε υποψήφια σε πέντε κατηγορίες στις Χρυσές Σφαίρες.Τέλος, παρόλο που ακούγεται απίστευτο, ο πεζόδρομος της πλατείας Ελευθερίας άνοιξε και το έργο μοιάζει επιτέλους να πλησιάζει προς το τέλος του.

Γενικά, αυτά πάνω κάτω ήταν τα πιο σημαντικά γεγονότα που γέμισαν το 2018 και δεν ήταν ούτε λίγα ούτε ευκαταφρόνητα. Αν θέλετε, ωστόσο, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για αρκετά απ' όσα αναφέρθηκαν, στα πιο κάτω links: 

Παραδίδεται σήμερα τμήμα της Πλατείας Ελευθερίας  

Βιβλιοθήκη Παν. Κύπρου: Το στολίδι της Κύπρου σε αριθμούς

Ο εντυπωσιακός γάμος της Άννας Μαρίας Βασιλειάδη 

Chiara Ferragni: O λαμπερός γάμος της σε ένα βίντεο 58 δευτερολέπτων 

Όλα όσα έγιναν στον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ 

Γάμος αλά ελληνικά για τη Maria Menounos 

O Justin Theroux σπάει τη σιωπή του για το χωρισμό του από την Jennifer Aniston 

Είναι γεγονός! Το ''La Casa de Papel'' επιστρέφει και αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ!  

Αυτό είναι το στόρι του διάσημου, πλέον, ''Bella Ciao'' 

Γιατί είναι τόσο ξεχωριστό το νέο cover girl του must; 

Σοκάρει η Stormy Daniels με τις αποκαλύψεις της για τις ερωτικές της συνευρέσεις με τον Trump 

Τουλάχιστον 31 νεκροί από τις πυρκαγιές στην California 

Εικόνες που κόβουν την ανάσα: Άνθρωποι στη θάλασσα την ώρα της φωτιάς στην Αττική 

Όσα έγιναν στον παραμυθένιο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου 

Γέννησε η Δούκισσα Νομικού! 

Στους 35 οι νεκροί από την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα 

Θερμή υποδοχή για Kate και William στην Κύπρο

Τι έχει γίνει με το Facebook μέσα από 7 απλές ερωτοαπαντήσεις 

Το CNN μήνυσε τον Τrump για την αποπομπή του δημοσιογράφου του

H Melania Trump φόρεσε σακάκι με τη φράση «δεν με νοιάζει» για να πάει στα κέντρα κράτησης παιδιών 

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Οι πρώτες εικόνες από τον λαμπερό γάμο τους 

Κόπηκε η εκπομπή ''Παρέα μου'' της Χαριτίνης Ηλιάδου 

Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές των Oscars 

Υποψήφια για πέντε Χρυσές Σφαίρες η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου 

Η πρώτη φωτογραφία της Άντρεας Κυριάκου με τον γιο της! 

Οκ, ο Justin Timberlake στο Super Bowl ήταν απλά βαρετός

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση