ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Το πρόσωπο της μόδας σταδιακά αλλάζει και μέρα με την μέρα βλέπουμε να κοσμούν τα μεγαλύτερα εξώφυλλα περιοδικών, μοντέλα που ποτέ δεν περιμέναμε να δούμε. Και κάπως έτσι, γυναίκες από τις Αραβικές χώρες ξεκινούν να αναπαρίστανται στα ΜΜΕ όπως τους αξίζει.

Θέλοντας να γιορτάσει την εξέλιξη αυτή, η Vogue Arabia επέλεξε για το τεύχος Δεκεμβρίου 5 γυναίκες από τις Αραβικές χώρες που άλλαξαν τα δεδομένα στον χώρο της μόδας. Ο λόγος για τις Nora Attal, Hayett McCarthy, Nour Rizk, Malika El Maslouhi και Leyla Karim Greiss.

Τα πέντε μοντέλα που κοσμούν το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού για το 2019 σηματοδοτούν την νέα εποχή που έρχεται με το 2020. «Με μαροκινό, αιγυπτιακό, αλγερινό και λιβανέζικο αίμα να κυλά στις φλέβες τους, τα 5 αυτά μοντέλα φέρνουν τον αραβικό αέρα στην διεθνή σκηνή της μόδας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο editor-in-chief του περιοδικού, Manuel Arnaut.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε πως το τέυχος αυτό είναι αρκετά επαναστατικό και ιδιαίτερα υποσχόμενο, την στιγμή που η ποικιλομορφία είναι η λέξη κλειδί της εποχής μας και την ίδια στιγμή, μέρα με την μέρα, οι γυναίκες της Αραβίας –που για χρόνια ήταν αρκετά «υποβαθμισμένες» ξεκινούν να αποκτούν τα δικαιώματά τους σε όλους τους τομείς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ