ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Η Cardi B φοβάται ότι ο Donald Trump θα ξανακερδίσει τις εκλογές

Η Αμερικανίδα ράπερ Cardi B τόνισε ότι ανησυχεί ότι ο Donald Trump θα κερδίσει τις εκλογές του 2020, επειδή οι σημερινοί υποψήφιοι του Δημοκρατικού Κόμματος που διεκδικούν την προεδρία των ΗΠΑ ενδέχεται να μην είναι σε θέση να νικήσουν τη θεμελιωμένη βάση του.

Η Cardi B εμφανίστηκε στο podcast του ράπερ T.I., μαζί με τον Chance the Rapper και εξέφρασε την ανησυχία ότι κανένας υποψήφιος για τις εκλογές του 2020 δεν είχε εμφανιστεί ως ξεκάθαρο φαβορί και ότι η βάση του νυν Αμερικανού προέδρου είναι πολύ εδραιωμένη για να ηττηθεί.
 
"Πιστεύω ότι ο Donald Trump πρόκειται να κερδίσει και πάλι στις επόμενες εκλογές, επειδή έχει τη μεγαλύτερη βάση" είπε ο ράπερ, Chance the Rapper, ζητώντας από την Cardi B να σχολιάσει: «Μισώ πραγματικά που το λέω, αλλά μερικές φορές πιστεύω ότι ο Trump θα κερδίσει. Ακριβώς επειδή συνεχώς δεν βλέπω κανέναν να λέει ότι του αρέσει ένας υποψήφιος των Δημοκρατικών. Δεν υπάρχει κανένας υποψήφιος για τον οποίο οι άνθρωποι να λένε: “τον αγαπάμε, θέλουμε να κερδίσει"».

H Cardi B, υποστηρίκτρια του Bernie Sanders, η οποία εμφανίστηκε πρόσφατα μαζί με τον γερουσιαστή του Δημοκρατικού Κόμματος στο πλαίσιο μιας συνεχιζόμενης προσπάθειας να ενθαρρύνει τους νέους να ψηφίσουν. Στο podcast, τον περιέγραψε ως «ένα άτομο που νοιάζεται».

Η Αμερικανίδα ράπερ είπε ότι πιστεύει ότι πολλοί από τους υποστηρικτές τού Donald Trump «πείστηκαν από τη ρητορική μίσους που χρησιμοποιεί και τον ψήφισαν παρά το γεγονός ότι δεν ήταν προς το συμφέρον τους».

«Θέλω κάποιον που να νοιάζεται, όχι μόνο για την Αμερική, αλλά και για όλους στην Αμερική. Για κάθε άνθρωπο λευκό. Για κάθε άνθρωπο έγχρωμο, μαύρο, λατινοαμερικάνο, μουσουλμάνο για όλους» υπογράμμισε η Cardi B, η γεννημένη στο Μπρονξ από γονείς από τη Δομινικανή Δημοκρατία και τα Τρινιντάντ και Τομπάγκο.
 
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση