ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού που ''εμπλέκεται'' ο Cristiano Ronaldo

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού του Cristiano Ronaldo ήρθαν στην επιφάνεια από την εφημερίδα «SUN», η οποία υποστηρίζει ότι το DNA που ελήφθη από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο φέρεται να βίασε ο ποδοσφαιριστής μια κοπέλα πριν από 10 χρόνια, ταιριάζει απόλυτα με αυτό του Πορτογάλου. 

Και σαν αυτό να μην είναι αρκετό, σύμφωνα με την ίδια πηγή, διέρρευσαν διάλογοι του παίκτη με τους δικηγόρους του, στους οποίους επιβεβαιώνει πως το σεξ με την εν λόγω γυναίκα δεν ήταν συναινετικό, καθώς εκείνη του έλεγε «όχι» και «σταμάτα».

Να θυμίσουμε πως η υπόθεση αφορά όσα συνέβησαν σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το 2009 με την Kathryn Mayorga, πρώην μοντέλο και πλέον δασκάλα. Όπως έγινε γνωστό, ο Πορτογάλος σταρ κατέβαλε στην εν λόγω γυναίκα 335.000 ευρώ την πρώτη φορά που τον κατήγγειλε στην αστυνομία «προκειμένου να διατηρηθεί η εμπιστευτικότητα στην δικαστική αυτή διαμάχη».

Παρά τα όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας,  ο 34χρονος άσος έχει δηλώσει αθώος έχοντας στο πλευρό του και την σύντροφό του, Georgina Rodriguez.

Η υπόθεση ωστόσο δεν έχει κλείσει πάντως οριστικά.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X