ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Η Keira Knightley... απείλησε ότι θα σκοτώσει κάποιον

Η αλήθεια είναι πως η Keira Knightley συχνά αναφέρεται ως η πιο σικάτη βρετανίδα ηθοποιός και το απόλυτο πρόσωπο του αγγλικού σινεμά. Αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαίο αν λάβουμε υπόψη μας πως είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και stylish γυναίκες που ξέρουμε και παρά το γεγονός πως η ίδια είναι μόλις 34 ετών, στο βιογραφικό της μετρά μια μεγάλη λίστα από ταινίες που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες.

Η ηθοποιός πρόσφατα μίλησε στην The Telegraph για την περίοδο της ζωής της που δεν μπορούσε να διαχειριστεί καθόλου τα φώτα της δημοσιότητας και ομολογουμένως ενώ αρχικά μας ξάφνιασε, στην συνέχεια όλοι την καταλάβαμε.

Όπως η ίδια αποκάλυψε, απεχθάνεται το κόκκινο χαλί και τους παπαράτσι. Έτσι, απείλησε να σκοτώσει έχοντας βρεθεί στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού εξαιτίας της άσχημης συμπεριφοράς τους. Ναι, καλά διαβάσατε!

Να θυμίσουμε πως η ταινία που την «μετέτρεψε» σε ένα ένα είδωλο του Hollywood αποτέλεσε η «Pirates of the Caribbean The Curse of the Black Pearl». Μετά λοιπόν από την συμμετοχή της στην ταινία, η ίδια δεν μπορούσε να έχει μια φυσιλογική ζωή.

Μιλώντας για το γεγονός, η ηθοποιός τόνισε: «Aν δεν είχες ήδη νευρικό κλονισμό, προσπαθούσαν να σε ωθήσουν να κάνεις πράγματα που θα κρατούσαν την αξία των φωτογραφιών όσο πιο υψηλά όσο αυτών που είχαν».

Αναλογιζόμενοι τα όσα η σταρ είπε, παραδεχόμαστε πως η ξαφνική διασημότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όσο ωραία και αν η φήμη ακούγεται, όταν δεν μπορείς να έχεις ζωή, τα πράγματα περιπλέκονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση