ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η φίλη της Meghan Markle, Abigail Spencer, παίρνει θέση στα όσα ακούγονται

Τι και αν η Meghan Markle ήλπιζε να απολαύσει την δεύτερη εγκυμοσύνη της μακριά από την έχθρα των media; Η απόφαση της ίδιας και του συζύγου της να μιλήσουν στην Oprah Winfrey και να αποκαλύψουν τους λόγους που παραιτήθηκαν από την βασιλική ζωή - ρίχνοντας "βέλη" στο παλάτι, δεν βοήθησε καθόλου. Κάθε άλλο μάλιστα. Η κίνησή τους, η οποία συζητιέται περισσότερο από καθετί αυτή την στιγμή, έκανε το παλάτι να αναθεωρήσει τις ταχτικές του και ουσιαστικά, να επιτεθεί στο ζευγάρι λέγοντας πως θα ερευνήσουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Meghan να έχει κάνει bullying σε υπάλληλους της - γεγονός που δείχνει πως για πρώτη -ίσως- φορά στην ιστορία του παλατιού εκείνο αποδέχεται και λαμβάνει σοβαρά τις φήμες των ΜΜΕ... τις οποίες μέχρι πρότινος αγνοούσε.

Και ενώ η κόντρα του παλατιού με την Meghan Markle φαίνεται να κορυφώνεται λίγες μόλις ώρες πριν από την προβολή της πολυσυζητμένης της συνέντευξης, η πολύ καλή φίλη της Abigail Spencer κάνει μια ιδιαίτερη ανάρτηση για εκείνη και μέσα από τα λόγια της, υποστηρίζει πως η Meghan δεν θα έκανε ποτέ της bullying.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός που συνεργάστηκε με την Meghan στην σειρά 'Suits', δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία των δύο τους και μεταξύ άλλων έγραψε: "Την Meghan την γνωρίζω πολλά χρόνια και έχω συνεργαστεί μαζί της. Όποτε την χρειαστείς είναι πάντα εκεί, διαθέσιμη για εσένα. Πέρα από επαγγελματίας -με όλη την σημασία της λέξης- η Meghan μπορεί να δώσει τα πάντα για μια φιλία. Είναι ένα πρόθυμος, γενναιόδωρος και ιδιοτελής άνθρωπος... Έχω μάθε τόσα πολλά για αυτήν... Ήταν πάντα εκεί - ακόμη και στα πιο δύσκολα. Όταν έχασα τον πατέρα μου, με πήρε στο σπίτι της και με βοήθησε με κάθε πιθανό τρόπο. Στην κουζίνα της, είχε πάντα σούπα και σαλάτα - για την περίπτωση που ίσως χρειαστώ...".

Πέρα από τα πιο πάνω, η Abigail Spencer μέσα από την λεζάντα της φωτογραφίας, αλλά και μέσα από σχόλια που άφησε στο κάτω μέρος σε συνομιλίες που είχε με τους followers της, αναφέρει πως η Meghan είναι πάντα φιλική και περιγράφει μια συνάντηση που είχε η δούκισσα με μερικούς φίλους της και οι οποίοι κυριολεχτικά την λάτρεψαν λόγω της προσωπικότητάς και του καλού χαρακτήρα της. Η ίδια, προσθέτει πως "Δεν είμαι εδώ για να πω την ιστορία της Meghan, αλλά νιώθω την ανάγκη να μιλήσω για αυτήν και να πω αλήθειες...".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Abigail Spencer (@abigailspencer)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ