ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Το γλυκό φιλί στην παρουσιάστρια.

Είναι γνωστή πλέον η αδυναμία του Άγγελου Λάτσιου για την αγαπημένη του μητέρα Ελένη Μενεγάκη, που με κάθε ευκαιρία ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να δείξει και στον κόσμο πόσο πολύ την αγαπά.

Έτσι λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί για την Γιορτή της Μητέρας και να της δώσει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο, μοιράζοντας αυτή την τρυφερή στιγμή με τους followers του, που τόσο κοντά έχουν έρθει μe την συγκεκριμένη οικογένεια, λόγω της μεγάλης καριέρας της Ελένης.

Στην παρακάτω φωτογραφία τους βλέπουμε αγκαλιασμένους, να της δίνει ένα τρυφερό φιλί και να την κρατά σφιχτά όπως τότε που ήταν ακόμη ένα μικρό παιδάκι, με τον Άγγελο να βάζει πολλές καρδούλες για emoji.

Μάλιστα, έχουν άριστες σχέσεις και είναι σαν φίλοι όπως έχει δηλώσει η παρουσιάστρια κατά καιρούς, απολαμβάνουν μαζί τις απογευματινές τους βόλτες και ποτέ δεν υπήρξε το λεγόμενο ''χάσμα'' ηλικίας μεταξύ τους.

Να θυμίσουμε πως και η Ελένη ανέβασε για πρώτη φορά αποκαλυπτικές φωτογραφίες των παιδιών της από τα παιδικά τους χρόνια για να ευχηθεί σε όλες τις μανούλες δημοσίως. 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ