ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όσα ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Σε μια καινούρια καινοτόμα εκπομπή, την οποία θα παρουσιάζει ο αγαπημένος σεφ, Άκης Πετρετζίκης, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του, για το γεγονός ότι θα γίνει πατέρας.

Βέβαια, η δήλωση έγινε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της καινούριας του διαδικτυακής εκπομπής, με όνομα «Style Your Food with Akis Petretzikis & BSB», με πρώτη καλεσμένη την Φαίη Σκορδά, που εκμεταλλεύτηκε την αφορμή και τον ζήτησε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις αναφορικά με την δουλειά του αλλά και την προσωπική του ζωή.

Χαρακτηριστικά, ο ίδιος σχολίασε πρώτα την σημαντικότητα του πρωινού γεύματος, λέγοντας «Όλοι κατάλαβαν ότι το πρωινό είναι πολύ σημαντικό, είναι ο τρόπος ζωής του κόσμου. Ο κόσμος ξεκινάει με αυτό, οπότε το να δίνεις συμβουλές στον κόσμο και να τα φτιάχνει στο σπίτι του είναι ότι πιο σημαντικό. Είναι πιο σημαντικό από μία ταξιδιωτική εκπομπή που θα δείχνεις τοπία στον κόσμο».

Ενώ στη συνέχεια σχολίασε το γεγονός ότι θα γίνει πατέρας, σημειώνοντας «Στο σπίτι δεν μαγειρεύω. Δεν έχω όρεξη να φάω στο σπίτι, έχω φάει πάρα πολύ όλη την ημέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω πατέρας. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο. Επιτέλους ήρθε η ώρα. Το ήθελα. Είναι καταπληκτικό».

Δείτε όσα είπε στο απόσπασμα που ακολουθεί:

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ