ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Ίδιο φόρεμα με το 2011 για την Kate Middleton.

Μία ακόμα λαμπερή εμφάνιση για τον πρίγκιπα William και την Kate σημειώνεται στο κόκκινο χαλί στην εκδήλωση για την απονομή των Earthshot Prize βραβείων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Με αφορμή το κοινωνικό μήνυμα της εκδήλωσης , οι Cambridges μέσω των στυλιστικών τους επιλογών θέλησαν και αυτοί να δείξουν πως σέβονται το περιβάλλον και να στείλουν ο καθένας ξεχωριστά ένα προσωπικό μήνυμα. 

Έτσι, ο William επέλεξε ένα πράσινο βελούδινο σακάκι που συνδύασε με ένα μαύρο ζιβάγκο και μαύρο παντελόνι, outfits που ήδη είχε στην γκαρνταρόμπα του αφού είχε ζητηθεί από όλους τους καλεσμένους να μην αγοράσουν νέα ρούχα για την εκδήλωση. 

Και η Kate από την μεριά της "ανακύκλωσε" όπως συνηθίζει ένα φόρεμα που είχε φορέσει και στο παρελθόν, το grecian chic Alexander McQueen φόρεμα που είχε φορέσει και σε εκδήλωση των BAFTA στο Los Angeles το 2011.

Από τους 15 finalist της βραδιάς, πέντε νικητές θα ανακοινωθούν, ένας για κάθε κατηγορία (προστασία της φύσης, καθαρισμός της ατμόσφαιρας, αναβιώση των ωκεανών, χτίσιμο ενός κόσμου χωρίς απόβλητα και επιδιόρθωση του κλίματος) οι οποίοι θα λάβουν 1.3 εκατομμύρια για να εξελίξουν τη δουλειά τους. Το Earthshot θα δίνει αυτή την ευκαιρία σε 5 νικητές κάθε χρόνο μέχρι το 2030.  Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του πρίγκιπα William που εμπνεύστηκε από το πρόγραμμα του John F.Kennedy ‘Moonshot’ που είχε ενώσει εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο με κοινό στόχο την προσελήνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ