ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Όπως όλα δείχνουν, οι γάμοι για το παλάτι της Βρετανίας δεν έχουν τελειωμό! Τι και αν εμείς νομίζαμε ότι όλοι οι Βρετανοί royals ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2018; Τελικά οι ίδιοι μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις και για το 2019! Λίγο μετά τον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας με τον εκλεκτό της καρδιά της Jack Brooksbank, μόλις ενημερωθήκαμε ότι το παλάτι είναι έτοιμο «να ζήσει» μεγάλες στιγμές με έναν ακόμη royal γάμο.

Το παλάτι του Buckingham ανακοίνωσε πρόσφατα πως η Lady Gabriella Windsor, κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Michael του Kent, πρόκειται σύντομα να παντρευτεί τον σύντροφό της, Thomas Kingston. Η είδηση βέβαια δεν είναι και τόσο ο γάμος, αλλά το ότι ο εν λόγω κύριος που θα παντρευτεί, είναι πρώην της αδελφής της Kate Middleton, Pippa. 

Σύμφωνα λοιπόν με την royal εκπρόσωπο της Daily Mail, Rebecca English, ο αρραβωνιαστικός της Gabriella, Thomas έβγαινε το 2011 με την Pippa Middleton. Τα πράγματα βέβαια δεν είναι και τόσο περίπλοκα όσο φανταζόμαστε, μιας και η σχέση τους δεν κράτησε και πολύ. Και οι δυο προχώρησαν κανονικά τις ζωές τους μετά τον χωρισμό τους… σε σημείο μάλιστα που ο πρώην πήγε κανονικά με την νυν, στον γάμο της Pippa τον Οκτώβριο.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ