ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Μια ακόμη αποκάλυψη περί σεξουαλικής βίας

Μπορεί το κίνημα #Metoo να έχει αποκτήσει έδαφος στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες μετά τις απανωτές αποκαλύψεις περί σεξουαλικής βίας στον χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού και του θεάματος, ωστόσο στο εξωτερικό υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό. Πρόσφατα μάλιστα, η 31χρονη πολιτικός Alexandria Ocasio-Cortez μίλησε για την δική της εμπειρία.

Αναλυτικότερα, η Αμερικανίδα πολιτικός που συμμετείχε σε εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης για να μιλήσει για την επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ τον περασμένο μήνα, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως δέχτηκε σεξουαλική βία. Αν και δεν ανέφερε πολλές λεπτομέρειες, είπε: "Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης, είναι κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου... Όταν κάποιος βιώνει ένα τραύμα, τα προηγούμενα βγαίνουν στην επιφάνεια”.

Η ίδια μάλιστα, πρόσφατα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να περιγράφει τα όσα έζησε την ημέρα της επίθεσης στο Καπιτώλιο και να αναφέρει πως κρύφτηκε στην τουαλέτα όπου παρέλυσε από το φόβο, πιστεύοντας ότι θα πέθαινε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ