ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Δέσποινα Άσπρου

Οι υπάλληλοι του ηθοποιού παίρνουν θέση στην διαμάχη του πρώην ζευγαριού

Μέρα με την μέρα έρχονται στην επιφάνεια νέα στοιχεία σχετικά με την σχέση Amber Heard και του Johnny Depp και η διαμάχη τους φαίνεται να μην έχει τελειωμό. Κατά την διάρκεια της νέας ακρόασης στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου, για τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που έχει κάνει ο ηθοποιός στη Sun, μετά από δημοσίευμα που τον παρουσίαζε ως άνθρωπο που χτυπούσε την Amber Heard κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ο σωματοφύλακας του ηθοποιού, μια στυλίστρια, η οικονόμος τους και η διαχειρίστρια του σπιτιού κατέθεσαν και είπαν την δική τους εκδοχή για τα γεγονότα.

Η Tara Roberts, διαχειρίστρια του σπιτιού του ηθοποιού σε ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες, κατέθεσε πως η πρώην σύζυγός του ήταν άκρως επιθετική προς τον Depp και σε διακοπές τους στο σπίτι τα Χριστούγεννα, την είδε «να ουρλιάζει και να κατσαδιάζει» τον Depp, ενώ ανέφερε πως είδε μια κόκκινη πληγή στη μύτη του ηθοποιού - που προήλθε από αντικείμενο που του πέταξε η Amber. Η διαχειρίστρια που εργάζεται κοντά στον ηθοποιό για 8 χρόνια, έκανε λόγο για έναν απίστευτα ευγενικό άνθρωπο και ανέφερε πως άκουσε την Amber να λέει στον Depp "η καριέρα σου έχει τελειώσει", "κανένας δεν θα σε προσλάβει", "είσαι ξοφλημένος", "χοντρός", "θα πεθάνεις μόνος σου" και ούρλιαζε ακατάληπτα πράγματα". H ίδια διευκρίνισε πως δεν είδε ποτέ σημάδια τραυματισμού στην Heard.

H Samantha McMillen, στυλίστρια που εργαζόταν για το ζευγάρι και εξακολουθεί να δουλεύει για τον Depp απέρριψε όσα ειπώθηκαν από την Amber και πιο συγκεκριμένα χαρακτήρισε ως ψευδή την δήλωσή της πως εμφανίστηκε σε εκπομπή με μαυρισμένο μάτι. «Μετά το The Late Late Show, η κ. Heard μου είπε "μπορείς να πιστέψεις ότι μόλις έκανα αυτό το σόου με δύο μαυρισμένα μάτια;". Η κ. Heard δεν είχε μαυρισμένα μάτια και δεν είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας», είπε η McMillen και ανέφερε ότι αργότερα έμαθε πως η Heard είχε κατηγορήσει τον Depp ότι της επιτέθηκε βίαια την προηγούμενη νύχτα.

H Hilda Vargas, η οικονόμος του Depp για πάνω από 30 χρόνια, είπε ότι συχνά άκουγε την Heard «να ουρλιάζει στον Depp ή σε άλλους ανθρώπους» - κάτι το οποίο εκείνος δεν έκανε ποτέ. Η ίδια, αποκάλυψε και ένα περιστατικό που της έμεινε χαραγμένο στην μνήμη. Όπως είπε μια μέρα μετά τον καβγά του ζευγαριού εξαιτίας του ότι ο ηθοποιός έφτασε αργοπορημένος στα 30ά γενέθλια της Amber, εκείνη ανακάλυψε ένα «μεγάλο σωρό κοπράνων» στο κρεβάτι του ηθοποιού και της Heard.

Ο σωματοφύλακας του Depp, Malcolm Connolly, από πλευράς του αναφερόμενος στο περιστατικό που- σύμφωνα με τον ηθοποιό- η Amber Heard του έκοψε το δάχτυλο με μια μπουκάλι βότκα το 2015, είπε πως ήταν αλήθεια και πρόσθεσε πως ποτέ του δεν έχει δει τον ηθοποιό να χτυπά την πρώην σύζυγό του.

Με πληροφορίες από Guardian, BBC, Lifo.gr

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ