ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Η μητέρα της δίνει στοιχεία στην δημοσιότητα που κανείς δεν γνώριζε.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της αδικοχαμένης τραγουδίστριας με τίτλο ''Amy Winehouse: 10 Years On'' πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο από το BBC, προς τιμήν της 10ης επετείου από τον θάνατο της σε ηλικία 27 ετών.

Η ταινία θα διηγείται από την πλευρά της μητέρας της Winehouse, Janis και θα περιλαμβάνει ένα προσωπικό αρχείο της Amy που δεν έχει ιδωθεί ποτέ ξανά, απευθείας από την οικογένειά της, καθώς και εικόνες και βίντεο από τα αρχεία του BBC.

Η ιστορία στοχεύει να είναι «αναζωογονητική» μέσω ευαίσθητου και ισχυρού περιεχομένου, ενώ η Janis Winehouse είπε σχετικά για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ:

 «Δεν αισθάνομαι ότι ο κόσμος ήξερε την αληθινή Amy, αυτή που μεγάλωσα εγώ και ανυπομονώ για την ευκαιρία να προσφέρω μια κατανόηση των ριζών της και μια βαθύτερη εικόνα για την πραγματική Amy».

Να θυμίσουμε πως η Winehouse πέθανε στις 23 Ιουλίου 2011 λόγω «τοξικότητας αλκοόλ» όταν ήταν μόλις 27 ετών. Το νέο ντοκιμαντέρ έρχεται έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του βραβευμένου με Όσκαρ «Amy».

Μαζί με τη νέα ταινία, πρόκειται να κυκλοφορήσει μια συλλογή τριών CD από τις παραστάσεις της στο BBC.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, η Lana Del Rey μίλησε για το πόσο την επηρέασε ο θάνατος της Amy Winehouse. «Μου είπαν ότι το διαμέρισμά μου ήταν στο Camden Road, κοντά στο σημείο που έπαιζε η Amy Winehouse. Την αγαπούσα».

«Όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος της ένιωθα ότι δεν ήθελα καν να τραγουδήσω πια», δήλωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ