ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Για ακόμα μια φορά η αδερφή της Meghan Markle έχει πολλά να πει και για ακόμα μια φορά αποφάσισε να τα πει δημόσια. Η ετεροθαλής αδερφή της Δούκισσας του Σάσεξ, Samantha, ξεκίνησε ένα διαδικτυακό παραλήρημα μέσω Twitter αφότου ο μπαμπάς τους, Thomas, δήλωσε στο ΤΜΖ πως δεν θα σταματήσει να μιλά δημόσια μέχρι η κόρη του να τον δεκτεί πίσω στη ζωή της. 

Η 53χρονη έγινε έξω φρενών όταν είδε πως η Δούκισσα και ο Harry έδωσαν το ''παρών'' τους στην τιμητική εκδήλωση για τον Nelson Mandela καλώντας την αντι του Mandela να τιμήσει τον δικό της πατέρα. 

''Χαίρομαι που έχεις τόσο χρόνο να γυρίζεις και να τιμάς άλλους ενώ αγνοείς τον ίδιο σου τον πατέρα. Πόσο ψυχρή μπορεί να είσαι και κοιτάς στον καθρέφτη; Harry; Είχα δίκαιο; Δεν είναι ντροπή που ο πατέρας μου αγαπά την κόρη του. Είναι ντροπή που η βασιλική οικογένεια είναι τόσο ψυχρή. Θα έπρεπε να ντρέπεστε'' έγραψε ενώ στη συνέχεια κάνοντας share μιαν είδηση για το ζευγάρι, συμπλήρωσε ''Να προσποιηθείς πως είσαι ανθρωπίστρια, να προσποιηθείς πως είσαι γυναίκα. Αν πεθάνει ο πατέρας μας, θα φταις εσύ Meg'' 

Η Samantha προς το παρόν γράφει ένα βιβλίο για το πώς είναι να ζεις στη σκιά της Δούκισσας. 

Δεν ξέρουμε τι ισχύει και τι όχι. Απλά καθόμαστε και βλέπουμε ένα ''υπέροχο'' βασιλικό δράμα που σίγουρα σε κάποια φάση θα γίνει και σειρά ή ταινία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ