ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Μετά απο 13 χρόνια γάμου και 2 παιδιά

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και Φάνης Μουρατίδης πρωταγωνιστούν στα δημοσιεύματα των τελευταίων ορών για ενδεχόμενο χωρισμού τους ύστερα από 13 χρόνια γάμου και 2 παιδιά.

Ο ηθοποιός όμως σε μια συνέντευξη που έδωσε απορρίπτει αυτό το ενδεχόμενο λέγοντας «Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Αν συνέβαινε θα το είχαμε κάνει. Δεν θα ακουγόταν. Οργιάζουν για όλους (τα δημοσιεύματα)… Απλά όταν μπαίνει κανείς σε μια τέτοια διαδικασία (του χωρισμού) με τη σχέση του, πρέπει να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Πρέπει να το ανακοινώσει γρήγορα για να πάψει η παραφιλολογία. Βλέπει κανείς πως όταν υπάρχουν παιδιά πρέπει να σκεφτεί τα παιδιά πάνω απ’ όλα και να μην αφήσει να υπάρχει ένας ντόρος γύρω απ’ αυτό. Αν κάποτε, χτύπα ξύλο, συμβεί, σε εμένα και την Άννα Μαρία θα το ανακοινώσουμε ώστε να μην υπάρχει παραφιλολογία».

Ακόμη ο Φάνης μιλά και για την συνεργασία τους στον εργασιακό χώρο «Είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό. Δεν είναι τυχαίο. Ποτέ το επάγγελμά μας δε φημιζόταν ως το ιδανικό για οικογένεια. Κι ο λόγος είναι ότι η επιβίωση είναι δύσκολη. Είναι ένα εποχιακό επάγγελμα. Η παραμικρή αναπηρία μπορεί να αποδειχτεί καθολική. Απαιτεί ψυχικές ικανότητες διότι διαρκώς εκτίθεσαι. Η αξία σου "μπαίνει” στην αισθητική και στο γούστο του καθενός… Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ