ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Σε σχολείο στο Μαλάουι βρέθηκε η Μελάνια Τραμπ, στο πλαίσιο της σόλο περιοδείας της για να αναδείξει το πρόγραμμα του Οργανισμού Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ (USAID). Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ πήγε και δώρα στους μικρούς μαθητές: μπάλες ποδοσφαίρου και βιβλία.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής της στο Δημοτικό Σχολείο Chipala στο Λιλόνγκουε, η Μελάνια Τραμπ θέλησε να παρουσιάσει το πρόγραμμα ανάγνωσης του USAID, στο πλαίσιο του οποίου διανεμήθηκαν 9,6 εκατομμύρια βιβλία σε σχολεία του Μαλάουι. «Ήθελα να ταξιδέψω εδώ για να συναντήσω αυτά τα παιδιά και να κατανοήσω τον διαφορετικό τρόπο ζωής τους» επισήμανε η Μελάνια Τραμπ μετά την επίσκεψή της στο δημοτικό, ενώ συνομιλούσε με εργαζόμενους στην αμερικανική πρεσβεία.

Στο μεταξύ, ένας μικρός αριθμός διαδηλωτών έσπευσε να υποδεχθεί τη σύζυγο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ μόλις αφίχθη στην αφρικανική χώρα. Σε ένα από τα πλακάτ, που κρατούσαν οι διαδηλωτές, αναγραφόταν το σύνθημα «Καλώς ήρθες στο Μαλάουι. #ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΘΡΟΣ!», σε μια αναφορά στη δήλωση που είχε κάνει νωρίτερα φέτος ο Αμερικανός πρόεδρος σχετικά με ορισμένες αφρικανικές χώρες, προκαλώντας την οργή τους. Αν και μικρής έκτασης, επρόκειτο για την πρώτη διαμαρτυρία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Μαλάουι.

Αργότερα, η Πρώτη Κυρία της Αμερικής θα μεταβεί στην Κένυα και κατόπιν θα επισκεφθεί την Αίγυπτο το Σάββατο, πριν από την επιστροφή της στις ΗΠΑ.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ