ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Κι ενώ η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι συνεχίζεται κανονικά χωρίς την παρουσία της Kim Kardashian, ένα χρόνο ακριβώς μετά την πολύκροτη ληστεία στην γαλλική πρωτεύουσα που έγινε viral σε όλο τον πλανήτη, μια επιστολή από τον εγκέφαλο της εγκληματικής ομάδας που εισέβαλε στο πολυτελές διαμέρισμα της διάσημης TV περσόνας βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το δικηγορικό γραφείο στη Γαλλία που έχει αναλάβει να εκπροσωπήσει την Kardashian έλαβε το απολογητικό γράμμα του 60χρονου Aomar Ait Khedache ο οποίος λίγους μήνες μετά τη ληστεία είχε συλληφθεί και ομολογήσει πως αυτός ενορχήστρωσε τα πάντα.   Η επιστολή ήταν χειρόγραφη στα γαλλικά και μεταφράστηκε από τους δικηγόρους της Kim:

«Αφού αντιλήφθηκα τα συναισθήματά σας και συνειδητοποίησα τις ψυχολογικές βλάβες που σας προκάλεσα ... αποφάσισα να σας γράψω, όχι για να μην λάβω από εσάς κάποιο είδος επιείκειας», αναφέρει η επιστολή. «Θέλω να μιλήσω σε σας ως άνθρωπος, να σας πω πόσο λυπάμαι για την πράξη μου, πόσο έχω αλλάξει και πόσο με συγκλόνισε το να σας δω με δάκρυα στα μάτια», προσθέτει ο Aomar. «Θέλω να γνωρίζετε πως αντιλαμβάνομαι πλήρως τον πόνο που περάσατε εσείς, τα παιδιά σας, ο σύζυγός σας και οι άνθρωποί σας».

Ο Khedache έγραψε επίσης: «Ελπίζω ότι αυτή η επιστολή θα σας επιτρέψει να ξεχάσετε σιγά-σιγά το τραύμα που προκλήθηκε από το δικό μου λάθος».

Ωστόσο, η βασίλισσα των social media δεν δείχνει να πείθεται από την δακρύβρεχτη επιστολή, αφού θεωρεί πως προσπαθεί να κερδίσει τον οίκτο της, εφόσον πλησιάζει η δίκη, ενώ τα tabloids φαίνεται να ζουν από την αρχή όλη αυτή την φρενίτιδα, που κόστισε στην Kim μεταξύ άλλων και ένα μονόπετρο αξίας $4,9 εκατομμυρίων που της χάρισε ο Kanye,  περιμένοντας πως και πως την ώρα που θα βρεθεί στο Παρίσι για να καταθέσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ