ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Όσα είπε στην Ελεονώρα Μελέτη.

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη ήταν ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αλλά και αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος Ρουβάς, και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του.

Αρχικά ο ίδιος μίλησε για τον αδελφό του και την σχέση τους, λέγοντας «Εντάξει χαίρεσαι για τον Σάκη, είναι μεγάλο όλο αυτό. Αλλά νομίζω ήμασταν πάντα πολύ προσγειωμένοι. Χάρηκε για μένα που πήγα στην εκπομπή. Επειδή μπήκα σε συνδυασμό με αυτό που αγαπάω να κάνω, με αυτό που έχω σπουδάσει. Είμαι αρκετά κοινωνικός, αλλά έχω τις στιγμές που κλείνομαι στον εαυτό μου. Θα μοιραστώ το πρόβλημά μου και ανάλογα σε ποιον θα το μοιραστώ και ανάλογα πώς το νιώθω. Νομίζω ότι όλοι είμαστε λίγο πολύ ευαίσθητοι».

Για τον ίδιο ως παιδί αλλά και για το διαζύγιο των γονιών του, θυμάται «Ήμουν αρκετά μικρός όταν πήραν διαζύγιο οι γονείς μου, επτά χρονών. Καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά. Για ένα παιδί σε αυτή την ηλικία το σημαντικό είναι ότι βιώνει μια έντονη κατάσταση, όπου δεν μπορεί να καταλάβει τι την προκαλεί, θέλει απλά να τελειώσει όλο αυτό. Μου πήρε χρόνο να συμφιλιωθώ με όλο αυτό».

Τέλος αποκάλυψε ότι, δεν είναι μόνος στην προσωπική του ζωή (όπως ξέραμε πριν από λίγους μήνες) «Τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι μόνος. Δήλωση. Αυτό είναι κάτι που δεν μοιράζομαι εύκολα. Μπορεί να μην είναι από τώρα, τα θεωρώ πιο προσωπικά και τα κρατάω για μένα…».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ