ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

«Που είναι ο Ισαάκ;»

Για τον νεογέννητο γιο της μίλησε το γνωστό plus size model Ashley Graham στην εκπομπή Red Table Talk και παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να ησυχάσει το βράδυ αφού φοβάται για τον μικρό και τον ψάχνει συνεχώς.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η ίδια «Ο Ισαάκ έχει μάθει να κοιμάται μόνος του. Τον κοιμίζω στις 8 και πάω για ύπνο, αλλά συνήθως μεταξύ 12:30 και 4:30 το πρωί, με πιάνει αυτό που ο σύζυγός μου αποκαλεί “βραδινός τρόμος”» Όπως εξήγησε αργότερα μέσα στον ύπνο της τον ψάχνει λέγοντας «Που είναι ο Ισαάκ;» ξυπνάει και κοιτάει κάτω από το κρεβάτι σπρώχνει τον σύζυγό της και ανάβει τα φώτα του δωματίου.

Χωρίς να ξέρει τι είναι αυτό που της συμβαίνει ρώτησε για να μάθει με την κλινική ψυχολόγο Dr. Ramani Durvasula να την καθησυχάζει λέγοντάς της ότι κάνει κάτι φυσιολογικό. .«Το σώμα σου κάνει αυτό που είναι προορισμένο να κάνει. Τον πρώτο ίσως και τα πρώτα δύο χρόνια από τότε που γεννάς, τα επίπεδα κορτιζόλης είναι αυξημένα. Για τις νέες μαμάδες, αυτό σημαίνει ότι γίνονται αυτόματα πιο alert, ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ