ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Ήταν αναμενόμενο πως η αποχώρηση της Meghan Markle και του Patrick J. Adams από τη σειρά θα άφηνε ένα μεγάλο κενό. Το ερώτημα ήταν αν θα το καλύψουν δίνοντας περισσότερο χρόνο στο υπόλοιπο καστ ή αν θα φέρουν καινούργιους χαρακτήρες στο ''τραπέζι''. Οι φήμες ήθελαν τη γνωστή ηθοποιό Katherine Heigl να ''εισβάλλει'' στο Pearson Specter Litt και απ' ό,τι φαίνεται είναι αλήθεια. 

Η Heigl θα γεμίσει το κενό που θα αφήσει η Markle αφού εντάσσεται στη σειρά στο ρόλο της Samantha Wheeler, μίας νέας συνεργάτιδας της Pearson Specter Litt, που θα αποτελέσει ''απειλή'' για τους πρωταγωνιστές μας. Η γοητεία, η δύναμη και η ευφυία της θα τη βοηθήσουν να μπει στην εταιρεία, και απ' ό,τι φαινεται θα φέρει τα πάνω κάτω. 

Ο δημιουργός της σειράς, Aaron Korsh, δήλωσε: 

''Εκ μέρους της ομάδας του ''Suits'', είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που καλωσορίζω την Katherine Heigl στην οικογένεια μας. Πάντα ήμουν μεγάος θαυμαστής της δουλειάς της και χάρηκα που έμαθα πως είναι μεγάλη φαν της σειράς. Ανυπομονώ να έρθει να παίξει με το υπόλοιπο καστ και το συνεργείο. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον Harvey, τον Louis, την Donna και τον Alex αφού η Samantha Wheeler θα είναι μια απειλή στο status quo τους''. 

Να θυμίσουμε πως η Heigl είχε πρωταγωνιστήσει ως Izzie, για έξι σεζόν, στο Grey's Anatomy. Τώρα μένει να δούμε ποιος θα καλύψει τη θέση του Mike. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
meghan markle  |  suits  |  katherine heigl  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ