ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Έχει χαρακτηριστεί από το κοινό ως ''η πιο τρομακτική σειρά που εγινε ποτέ'' όχι γιατί αφορά κάτι μεταφυσικό ή τρομακτικό με την έννοια που έχουμε συνηθίσει, αλλά επειδή καταπιάνεται με ένα στόρι που είναι πέρα για πέρα αληθινό. 

Το ''Chernobyl'' ξεκίνησε στο ΗΒΟ, έχει μεγαλύτερες βαθμολογίες κριτών απ' ό,τι το ''Game of Thrones'' και το ''Breaking Bad'', αποτελείται από πέντε επεισόδια και παρουσιάζει το πριν και το μετά της καταστροφικής έκρηξης ραδιενέργειας στο εργοστάσιο του Τσερνόμπιλ στην Ουκρανία, το 1986. 

''Δεν έχω δει τίποτα πιο τρομακτικό από το ''Chernobyl'' στη ζωή μου. Τίποτα δεν πλησιάζει. Πραγματικός τρόμος και όλα έγιναν στ' αλήθεια. Κάποτε μια τηλεοπτική σειρά μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια παραπάνω από κάθε άλλο Μέσο'' έγραψε ένας χρήστης του Twitter. 

Δείτε το τρέιλερ.  

Η επίσημη περίληψη της σειράς λέει: 

''Το ''Chernobyl'' παρουσιάζει την πραγματική ιστορία μιας από τις χειρότερες ανθροπογενείς καταστροφές της ιστορίας, και αφορά τους άντρες και τις γυναίκες που θυσιάστηκαν για να σώσουν την Ευρώπη από μια αφάνταστη καταστροφή''

Πρωταγωνιστούν οι Jared Harris, Stellan Skarsgard, Emily Watson, Jessie Buckley κ.ά, και η πρεμιέρα έγινε στις 6 Μαϊου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
chernobyl  |  hbo  |  σειρά  | 

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ