ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Μετά και την απχώρησή της απο το Survivor Greece.

Με δάκρυα στα μάτια η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου είχε αποχωρίσει την περασμένη Τετάρτη (14/04/21) από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor Greece.

Η ίδια τότε είχε πει «Το ένιωθα ότι θα φύγω και ήταν και ο λόγος που δεν αγωνίστηκα στο τελευταίο αγώνισμα, ένιωθα πολύ γεμάτη» με δάκρυα στα μάτια ενώ συνέχισε «Δεν με ενόχλησε καθόλου που βγήκα υποψήφια, και ήρθα με ένα χαμόγελο σήμερα στο Συμβούλιο γιατί αν ήταν να φύγω νιώθω πολύ γεμάτη, τα δάκρυα είναι πραγματικά από συγκίνηση και από χαρά, είμαι πολύ ευγνώμων για όλα αυτά που έχω ζήσει, θα μου λείψει η γλυκιά συνήθεια και η ταλαιπωρία, έχω συνηθίσει να ζω στην ταλαιπωρία, είμαι πάρα πολύ καλά».

Η τραγουδίστρια όμως, πλέον δείχνει πιο μαυρισμένη, ανανεωμένη και καλοδιάθετη από ποτέ έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στα social media, συγκεκριμένα η ανάρτησή της στο Instagram θυμίζει κάτι από καλοκαίρι, με το μοναδικό hairstyle και το μαγιό της, έγραψε στην λεζάντα «Τα κατάφερα! I am a survivor, ένα τεράστιο ευχαριστώ για την στήριξη! Σας αγαπώ !».

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ