ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά.

«Πόλεμο» με το Twitter φαίνεται να προκάλεσε χωρίς να το θέλει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Jill Biden, με μια «ανατρεπτική» για τα στυλιστικά δεδομένα επιλογή.

Η 69χρονη Πρώτη Κυρία σε επιστροφή της στη Washington (Πέμπτη 01/04/21) μετά από ταξίδι στην California φωτογραφούμενη κατά την έξοδό της από το όχημα που μετέφερε το Προεδρικό ζεύγος, φαίνεται να φορούσε μαύρο σακάκι, μαύρη κοντή φούστα, μαύρα μποτάκια και ένα καλσόν με μοτίβο σταυρού.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by lady lawyer life (@ladylawyerlife)

Το καλτσόν αυτό, τράβηξε τα βλέμματα και πολλοί από τους επικριτές της έσπευσαν να κάνουν την εμφάνιση viral με τα αρνητικά τους σχόλια στο Twitter.

Ένας από αυτούς έγραψε χαρακτηριστικά «Νομίζω ότι η Jill Biden έχει μπερδέψει τις διακοπές. Μάλλον πιστεύει ότι είναι Απόκριες. Πόσο είναι ; 70; Είτε έτσι, είτε αλλιώς είναι πολύ μεγάλη σε ηλικία για διχτυωτό καλσόν και μποτάκια».

Όμως υπήρχαν και κάποιοι που την υποστήριξαν, συγκεκριμένα μία χρήστης στην ανάρτησή της έγραψε «Από ότι φαίνεται ο κόσμος είναι θυμωμένος για το διχτυωτό καλτσόν. Αυτό δεν είναι διχτυωτό καλτσόν άνθρωποι, είναι απλά ένα καλτσόν με μοτίβο. Ωριμάστε»

Φυσικά δεν θα μπορούμε να λείπει και η σύγκριση με την Melania Trump αφού ένας χρήστης έγραψε « Jill Biden κλασάτη! Melania Trump για τα σκουπίδια! »

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ